Duhovno partnerstvo

Duhovno partnerstvo Potovanje do pristne moči

Na zalogi

REDNA CENA
24,00 €
SPLETNA CENA
22,32 €
KLUBSKA CENA
19,92 €   
ALI

»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči,« nagovarja bralca Gary Zukav, eden najboljših duhovnih učiteljev našega časa. V Duhovnem partnerstvu razodeva globoko, povsem novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča doseči lasten polni potencial in ustvarjati pristno moč.


Opis

Podrobnosti

V človeški izkušnji se poraja nov tip odnosa, ki nadomešča vse druge oblike odnosov. Predhodni tipi odnosov so bili zasnovani za človeško vrsto, ki zamira. Rojeva se nova človeška vrsta, katere del smo tudi mi. V zvezi z odnosi ima svoje lastne zahteve, svoje lastne vrednote in svoje lastne cilje. Njen potencial je večji od potenciala izginjajoče vrste, njena zmožnost konstruktivnega prispevanja k človeški izkušnji pa je veliko obsežnejša.

Knjiga Duhovno partnerstvo govori o naših novih odnosih. To je knjiga o spremembi, največji možni spremembi, ki si jo zmorete predstavljati, je knjiga o možnostih in knjiga o moči. Sprememba, možnosti in moč, ki si jih poprej ne bi mogli predstavljati, preoblikujejo celotno človeško izkušnjo. Nove vrednote, cilji in namere se pojavljajo vsepovsod kakor trava spomladi. Ta trava hitro raste, in kjerkoli zraste, se pojavi lepota. Z njo prihajajo cvetlična polja in širni gozdovi. Nov in presenetljiv svet se poraja na nov in presenetljiv način.

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804448
ISBN 978-961-6804-44-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Gary Zukav
Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Podnaslov Potovanje do pristne moči
Teža 200
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan