Dvanajsto spoznanje

Dvanajsto spoznanje Ura odločitve

Na zalogi

REDNA CENA
19,90 €
SPLETNA CENA
18,51 €
KLUBSKA CENA
16,52 €   
ALI

James Redfield s sporočilom Dvanajstega spoznanja povezuje najboljše kar učijo različne verske tradicije in kaže pot k resnici in miru. Življenje ni bilo še nikoli tako razburljivo, in navkljub vsem težavam s katerimi se soočamo, se od človeka do človeka širi nalezljivo sporočilo resnice v vsem kar počnemo. 21.12.2012 se je končal majevski koledar. Mnogi so napovedovali, da bo konec sveta. Pa ni bill? Smo na začetku. V jutru novega sveta!


Opis

Podrobnosti

Dve strani iz skrivnostnega starega dokumenta napovedujeta, da se bo v drugem desetletju enaindvajsetega stoletja zgodilo nekaj pomembnega. Morda gre za še eno prerokbo o koncu sveta – še eno na dolgem seznamu zmotnih prerokb o sodnem dnevu … Morda pa je svetovna obsedenost s koncem razodela skrito notranje spoznanje, ki smo mu priča čedalje pogosteje – da se bo vsak čas rodilo nekaj boljšega.

Da bi dojela pomen sporočila, ki ga stari dokument prinaša človeštvu, se junaka zgodbe podata na razburljivo iskanje njegovih preostalih delov. Ko se jima spoznanja razkrivajo, srečujeta različne ljudi s katerimi skupaj odkrivajo moč resnice in božjo vez ter se odpirajo zaznavanju enosti. Na poti duhovnih spoznanj in razodetja se morajo soočiti z močnimi političnimi silami in verskimi skrajneži, ki želijo spoznanja izkoristiti za svoje cilje.

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804387
ISBN 978-961-6804-38-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ni na voljo
Avtor James Redfield
Založba Primus
Zbirka Primula
Podnaslov Ura odločitve
Teža Ne
Leto izdaje Ni na voljo
Št. strani Ni na voljo
Vezava Ni na voljo
Izdelki avtorja James Redfield
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan