Eno z vsem življenjem

Eno z vsem življenjem

Na zalogi

REDNA CENA
22,00 €
SPLETNA CENA
20,46 €
KLUBSKA CENA
18,26 €   
ALI

"Celo kamen, še bolj pa cvet in ptica, nam lahko pokažejo pot k Izvoru," nam s še eno svojo življenjsko uspešnico sporoča Ekhart Tolle.


 


Opis

Podrobnosti

Knjiga Eno z vsem življenjem ne ponudi zgolj bralske izkušnje, temveč nas popelje na meditativno popotovanje in nas usmeri k srčiki našega bitja, kjer lahko doživimo enost, ki je že od nekdaj v nas.

To je neposredna, duhovna izkušnja, saj v enosti izginejo vsa nasprotja in v svojem bistvu začutimo, da smo eno s stvarstvom ter s svojo pristno naravo. Biti v enosti prinaša neizčrpen pogum in gotovost, saj v njej ni več prostora za strah.

Ko začutimo enost, lahko naenkrat razumemo in ozavestimo skrito harmonijo življenja, ki prežema celotno stvarstvo. Tedaj vsa naša dejanja in vsi odnosi odsevajo enost z Življenjem, česar se zavedamo globoko v sebi, hkrati pa to izžarevamo tudi navzven.

Biti eno z življenjem pomeni predvsem biti eno s sedanjim trenutkom – na ta način imamo priložnost postati aktiven, zavesten snovalec svojega življenja, soustvarjati raznolikost v enosti in kot edinstven kamenček v mozaiku celote prispevati nekaj edinstvenega k celoti enosti.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612000639
ISBN 978-961-200-063-9
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Eckhart Tolle
Založba Ganeš
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 572
Leto izdaje 2011
Št. strani 174
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Eckhart Tolle
Izdelki založbe Ganeš
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan