Heroji

Heroji Odgovorno duhovni vs. duhovno udobni

Na zalogi

REDNA CENA
30,00 €
SPLETNA CENA
27,90 €
KLUBSKA CENA
24,90 €   
ALI

Antropološko - filozofsko refleksijo Heroji začenja avtorica s poglavjem o razvoju duhovne misli v luči dualizmov, kakršna je tudi vzporedna ali prepletena pot materialne in duhovne znanosti.


Opis

Podrobnosti

Avtorica se dotakne področja duhovne rasti, ki pa naj ne postane polje protislovnosti, kot se pogosto zgodi, če samooklicani "guruji" prevzamejo nalogo osebne rasti svojih sledilcev, ti pa jih nekritično posnemajo. Duhovno iskanje ima svojo psihopatologijo, nanjo opozarja tudi s fiktivnimi primeri, kot so recimo ukvarjanje z videzom, preračunljivost, lagodnost in udobnost ali napačen odnos do imetja, izobrazbe...

Te, le na prvi pogled klišejske resnice za "duhovne iskalce" so v knjigi predstavljene na nov, izviren način. Lucija Mulej Mlakar pa skozi poglavja, v katerih govori o dimenziji časa, zgodovini srca in povezovanju inteligenc, uvaja zanimive ideje: časovne luknje in časovne žepe, konkavnost in konveksnost spomina, generacijske kode ali nov pogled na tradicionalno filozofijo o osebnem času in osebni karmi.

"Temno noč duše", kot imenuje neutolažljivo trpljenje, bi lahko presvetlili ob pomoči njenega vodenja in knjige Heroji. Beseda heroj nastopa kot sinonim za pogum in srčno ter duhovno moč.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619265529
ISBN 978-961-92655-2-9
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ne
Avtor Lucija Mulej Mlakar
Založba Molga
Zbirka Ne
Podnaslov Odgovorno duhovni vs. duhovno udobni
Teža 222
Leto izdaje 2015
Št. strani 145
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Lucija Mulej Mlakar
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan