Iluzija popolnosti

Iluzija popolnosti

Na zalogi

REDNA CENA
19,99 €
SPLETNA CENA
18,59 €
KLUBSKA CENA
16,59 €   
ALI

Knjiga Iluzija popolnosti, vam bo pomagala stopiti iz programiranih prepričanj in sistemov družbe, v katere ste nezavedno ujeti. 


AvtorKatja Mihelčič
Založba Alpemedia
Opis

Podrobnosti

Kaj je pravzaprav popolnost?

Popolno je vse kar je in kar obstaja. Ničesar ni potrebno popraviti ali izbrisati. Proti ničemer se ni potrebno bojevati. Ničesar ni potrebno izboljšati. Vse, točno takšno kot je, je popolno. Popolnost lahko začutimo, ko se nehamo opredeljevati v dve različni skrajnosti.

Čas je, da zaključimo z našimi notranjimi boji in ugotovimo, da se v popolnoma vsem nahaja naša bit oz. zavest. Tako v temi, kot v svetlobi. Tako v pozitivnem, kot v negativnem.
Pri popolnosti, gre torej za združitev vseh skrajnosti, vidikov, pogledov, teorij, … oz. za združitev celotnega obstoja. Gre za sprejemanje vsega kar obstaja.

Knjiga vam bo pomagal videti, da ste tudi vi čudovit in unikaten vidik obstoja. Obstajate, vedno ste in vedno boste, ne glede na vse. Točno takšni kot ste, ste popolni. Ne vi, ne situacije v katerih se nahajate, ne potrebujejo nobenih izboljšav. Potreben je le drugačen pogled in sprejemanje. Vse je tako kot mora biti. Že od nekdaj ste bili popoln paket, le da tega niste vedeli.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619391686
ISBN 978-961-93916-8-6
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Katja Mihelčič
Založba Alpemedia
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 150
Leto izdaje 2017
Št. strani 124
Vezava Mehka
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan