Hribarca

Hribarca Roman

Na zalogi

REDNA CENA
25,00 €
SPLETNA CENA
23,25 €
KLUBSKA CENA
20,75 €   
ALI

V romanu Hribarca avtorica opisuje lahkotno in preudarno, tudi v vaškem žargonu, zgodbo vaškega življenja in zgodbo svetovne popotnice. 


AvtorAleksandra Veble
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Opis

Podrobnosti

Naključje je želelo, da se vaška družina z babico Pepo, ki boleha za demenco, diabetesom in še čim, sreča s svetovljansko Valani, da zaživijo v simbiozi pod isto streho.

V knjigi avtorica zelo podrobno in preprosto opisuje tudi uničujočo sladkorno bolezen, ki je v krempljih več kot četrt stoletja držala starko Pepo. Valani je darovala Pepi svojo sočutnost, spoštovanje in dostojanstvo vse do njene smrti. Ob branju boste potočili solzo, ki je samo del živega bitja. Brali boste o zadnjih trenutkih življenja, ki jih avtorica mojstrsko opisuje, in se zamislili.

O AVTORICI

Aleksandra Veble se je rodila leta 1948 v Šoštanju in komaj šestmesečna že pričela svoje potovanje iz kraja v kraj, iz države v državo. Je mati dveh hčera, babica vnukoma in vnukinji.

Zase pravi, da ni popolna, svoj duševni mir je dosegla ob študiju pisnih izročil preroka Kahlila Gibrana, poleg tega še vedno študira psihologijo in budizem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617033052
ISBN 978-961-7033-05-2
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Ne
Avtor Aleksandra Veble
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Podnaslov Roman
Teža 424
Leto izdaje 2017
Št. strani 279
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan