Potrebujem tvojo ljubezen - Je to res?

Potrebujem tvojo ljubezen - Je to res? Kako prenehati iskati ljubezen, odobravanje in spoštovanje ter jih začeti odkrivati

Na zalogi

REDNA CENA
24,00 €
SPLETNA CENA
22,32 €
KLUBSKA CENA
19,92 €   
ALI

V knjigi Potrebujem tvojo ljubezen - je to res? boste podrobno preučili, kaj pri prizadevanju za ljubezen in spoštovanje sploh deluje in kaj ne.


Opis

Podrobnosti

V knjigi Potrebujem tvojo ljubezen - je to res? boste podrobno preučili, kaj pri prizadevanju za ljubezen in spoštovanje sploh deluje in kaj ne. Pomagala vam bo odkriti pot, kako postati srečnejši v ljubezni in učinkovitejši v vseh odnosih, ne da bi vam bilo treba zavajati ali manipulirati. 

Kar se boste naučili tu, bo prineslo zadovoljstvo v vse vaše odnose: romantično ljubezen, zmenke, zakon, vzgojo otrok, službene odnose in prijateljstva.

Vsi se strinjamo, da je ljubezen čudovita, razen takrat, kadar je brezupna. Ljubezen je vzrok za trpljenje večine, vse življenje si jo prizadevajo najti, jo zadržati ali preboleti. Poleg ljubezni se ljudje precej ukvarjajo še z odobravanjem in spoštovanjem.

Številni si tako že od otroštva neutrudno prizadevajo zanje, za kar porabijo večji del svoje energije. Preizkušajo različne možnosti, da bi bili opaženi, da bi ugajali, da bi naredili vtis in da bi si pridobili ljubezen drugih. Mislijo, da je to pač del življenja. To naprezanje lahko postane tako utečeno in neizprašano, da ga niti ne opazimo več.

 

Izprašajte vsa vaša prepričanja, ki jih imate o ljubezni, in spoznajte ljubezen samo!

O AVTORICI

BYRON KATIE je v svojih zgodnjih tridesetih postala hudo depresivna. Skoraj desetletje so jo pestili hud stres, jeza, samomorilne misli; zadnji dve leti tega obdobja velikokrat ni bila sposobna zapustiti svoje spalnice. Potem pa je nekega februarskega jutra 1986 prišla do spoznanja, ki ji je spremenilo življenje. To doživetje ima vrsto poimenovanj. Katie mu pravi »prebujenje v resničnost«.

Spoznala je, da je vse življenje verjela svojim mislim, ki so jo skoraj do smrti prestrašile. Nato pa jim je prenehala verjeti in svet se je ustavil. Notranja nesoglasja in strahovi so v hipu izpuhteli, hkrati pa je globoko občutila stisko sveta, ki mu je želela razodeti vse, kar je uvidela. Ta občutek povezanosti in ljubezni je bil začetek
metode Delo, s katero danes pomaga ljudem po vsem svetu. Več: www.thework.com.

DELO v slovenščini: The Work of Byron Katie Slovenia

Byron Katie Slovenia: FB Katie Byron Slovenia

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616950855
ISBN 978-961-6950-85-5
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Byron Katie v sodelovanju z Michaelom Katzem
Založba Primus
Zbirka Ljubiti ZaVedno
Podnaslov Kako prenehati iskati ljubezen, odobravanje in spoštovanje ter jih začeti odkrivati
Teža 390
Leto izdaje 2017
Št. strani 264
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan