Računarka in mož z rešitvijo

Računarka in mož z rešitvijo Roman

V prihodu

REDNA CENA
25,00 €
SPLETNA CENA
22,50 €
ALI
V prednaročilu z 10 % popustom in brezplačno poštnino prihranite kar 5, 80 €.

Prednaročniška cena velja za naročila in plačila prejeta do 28. 05. 2018. Knjigo lahko pričakujete po njenem izidu, ki bo 30. 05. 2018. Ostale pogoje lahko preberete tukaj.<...


AvtorMajda Rupnik
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Opis

Podrobnosti

Računarka in mož z rešitvijo je zgodba dveh, ki ju splet dogodkov pripelje na isto pot. On je vse ali skoraj vse prehodil, preizkusil, dosegel, imel in ona – vse življenje na istem mestu, ob istih ljudeh. Njegova pot je šla po dolgem in počez po svetu, od dna do vrha in nazaj, njena pa v krogu nekaj kilometrov. In zdaj sta tu oba zasuta pod plazom, brez poti naprej. V petnajstih dneh, kolikor jima je odmerjeno, vsak zase in oba skupaj naredita obračun s preteklostjo, sedanjostjo in življenjem.

 

O AVTORICI

Majda Rupnik je mladostne sanje o pisateljevanju (nekaj neobjavljenih kratkih zgodb) zamenjala za pisanje finančnih in računovodskih poročil. Njeno najobsežnejše in najpomembnejše delo pa je bilo pisanje številnih besedil, povzetkov in bližnjic učbenikov ter vseh drugih medijev kot pomoč pri vstopanju v svet besed sinu, ki je pri trinajstih mesecih oglušel. Živi v Ljubljani, na Univerzi za tretje življenjsko obdobje obiskuje program Umetnost pripovedovanja in je tudi prostovoljka.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617033359
ISBN 978-961-7033-35-9
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Samo predplačilo
Avtor Majda Rupnik
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Podnaslov Roman
Teža 294
Leto izdaje 2018
Št. strani 218
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan