Tapkaj in spremeni matrico

Tapkaj in spremeni matrico Ponovno vtiskovanje v matrico z uporabo EFT

Na zalogi

REDNA CENA
24,00 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

Karl Dawson, eden od največjih mojstrov EFT na svetu, in njegova učenka Sasha Allenby, ki je s pomočjo PVM in EFT premagala dve »neozdravljivi« bolezni, vam v knjigi Tapkaj in spremeni matrico predstavljata tehniko ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM)


Opis

Podrobnosti

Tehniki ponovnega vtiskovanja v matrico (PVM) bi lahko rekli tudi kar tehnika za ponovno zapisovanje preteklosti in preoblikovanje prihodnosti.

V knjigi boste našli protokole za PVM, številne primere Karlovega in Sashinega dela s klienti in študije primerov veliko drugih izvajalcev, ki so uporabljali tehniko z neverjetnim uspehom. Ni pomembno, ali ste na področju EFT in PVM popoln začetnik ali pa prekaljen izvajalec, kajti knjiga vsebuje bogastvo virov, s katerimi lahko spremenite življenje sebi, klientom, sorodnikom in prijateljem, hkrati pa vplivate tudi na enotno polje energije. 

O AVTORJIH

Karl Dawson je ustvarjalec ponovnega vtiskovanja v matrico, vrhunske tehnike energijske psihologije, ki združuje EFT z najnovejšimi odkritji kvantne fizike in novih znanosti. Kot eden od samo devetindvajsetih mojstrov EFT po svetu je Karl od leta 2003 med vodilnimi strokovnjaki na področju osebnostne rasti.


Sasha Allenby je pomembno prispevala k razvoju ponovnega vtiskovanja v matrico. Pomagala je pri oblikovanju tehnik in protokolov ter jih tudi sama ustvarila nekaj. Je učiteljica PVM in EFT s certifikatom AAMET. V minulih letih je veliko delala s klienti, ki so prebolevali dolgotrajne in hude bolezni ter hude travme. Zdaj skoraj izključno usposablja in piše.

Več informacij o Karlovih in Sashinih tečajih za usposabljanje za PVM najdete na www.matrixreimprintig.com.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617033236
ISBN 978-961-7033-23-6
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Karl Dawson in Sasha Allenby
Založba Primus
Zbirka NeZaVedno
Podnaslov Ponovno vtiskovanje v matrico z uporabo EFT
Teža 440
Leto izdaje 2018
Št. strani 336
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Karl Dawson in Sasha Allenby
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan