Zdravljenje notranje luči

Zdravljenje notranje luči Moje osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite

Na zalogi

REDNA CENA
34,70 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI
Moje osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite.

AvtorBarbara Ann Brennan
Založba Gnostica
Kategorija
Opis

Podrobnosti

BARBARA ANN BRENNAN, ustanoviteljica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing in avtorica del Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, je ena najvplivnejših zdravilk in duhovnih vodij 21. stoletja. Zdaj se v njeni zadnji knjigi Zdravljenje notranje luči njeno delo nadaljuje z revolucionarnimi novimi podatki o delu z ustvarjalnim procesom na četrti ravni. Četrta raven ali astralni svet premosti ustvarjalni utrip iz fizičnega sveta v višje ravni resničnosti in manifestacije. Zdravljenje notranje luči prav tako pripoveduje o Barbarinem življenjskem popotovanju in njenih osebnih izkušnjah.

 

V Zdravljenju notranje luči boste odkrili:

- Naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti.

- Kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih; kako so blokade videti, kako medsebojno delujejo in nazadnje povzročijo motnje v naših življenjih; in proces, vpleten v sproščanje blokad in osvobajanje našega ustvarjalnega potenciala.

- Kako razviti in delati s tankočutnim zaznavanjem ter njegovo vlogo pri lajšanju sproščanja blokad v naših energijskih poljih.

- Naravo resničnosti četrte ravni in njeno ključno vlogo v ustvarjalnem procesu.

- Četrto raven, ko se povezuje z zdravljenjem odnosov, in povezave vezi, ki podpirajo te odnose.

 

… in veliko več.

 

Olepšana z barvnimi in črno-belimi ilustracijami vas knjiga Zdravljenje notranje luči popelje na popotovanje ustvarjanja življenja, o katerem ste vedno sanjali.

 

»Vse, kar potrebujemo za zdravljenje, sta svetloba in ljubezen,

in Barbara Brennan to tako jasno razume.«

 

(LOUISE HAY)

 

O avtorici:

BARBARA ANN BRENNAN, ustanoviteljica in predsednica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing že več kot 35 let raziskuje človeško energijsko polje. Njeni najbolje prodajani knjigi – Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba – veljata za klasiki na področjih energijskega dela in dopolnilne medicine. Njeno delo se je odrazilo v razvoju metode Brennan Healing Science, holistične modalnosti zdravljenja, osnovane na sistemu človeške energijske zavesti in njegovem odnosu z zdravjem in boleznimi. To delo se dotakne prav vsakega vidika človekovega življenja z namenom izboljšanja njegove kakovosti. Nekdanja Nasina fizičarka Barbara Ann Brennan ima visokošolsko izobrazbo s področij filozofije in teologije kot tudi fizike. Preden se je upokojila kot učiteljica, je na svoji fakulteti izobrazila več kot 3000 diplomantov v četrtem letniku podiplomskega in dodiplomskega študijskega programa Brennan Healing Science kot tudi na izobraževanjih učiteljev in v naprednih študijskih programih. Šola nadaljuje njeno delo in leta 2017 je obeležila svojo 35. obletnico.

www.barbarabrennan.com

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291365
ISBN 978-961-229-136-5
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Ne
Avtor Barbara Ann Brennan
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov Moje osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite
Teža 608
Leto izdaje 2018
Št. strani 322
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Barbara Ann Brennan
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan