Zmajeva deklica

Zmajeva deklica Prerokba

V prihodu

REDNA CENA
17,00 €
SPLETNA CENA
15,00 €
ALI
V prednaročilu z 12 % popustom in brezplačno poštnino prihranite kar 5,50 €.

Prednaročniška cena velja za naročila in plačila prejeta do 4. 4. 2018. Knjigo lahko pričakujete po njenem izidu, ki bo 5. 4. 2018. Ostale pogoje lahko preberete tukaj.

AvtorMateja Hana Hočevar
Založba Chiara
Kategorija
Opis

Podrobnosti

Zmajeva deklica je pravljica za vse starosti, ki govori o soočanju s strahovi, zbiranju poguma in odkrivanju življenjskega poslanstva.

Sporočilo zgodbe: Vsem, ki iščete svojega zmaja.

Poslušaj svoj notranji glas in si drzni slediti poti, ki ti jo prišepetava. Soočila te bo s tvojimi strahovi, žalostjo, jezo in drugimi deli, ki ti morda niso všeč. Sprejemanje teh bo odklenilo tvojo notranjo moč.

Zmaj je do sedaj lahko stik z njo navezal samo v sanjah. Vedel je namreč, da se ji v budnem življenju ne sme pokazati, dokler na to ne bo pripravljena. Toliko vsega se je morala še naučiti. A najprej jo je moral prepričati, da ga poišče. Do trenutka njunega srečanja bo bedel nad njo in jo skušal nevidno usmerjati.

Njegov dom je bil brezčasni svet, prežet s svetlobo enosti. Njen svet je zaradi naraščajočega pohlepa, strahu in brezupa postajal vse bolj temačen. Zato sta morala združiti svoje moči. Napočil je čas za izpolnitev starodavne prerokbe.

Odkrijte resnični namen vašega življenja

Vtisi o knjigi:

"Knjiga je primerljiva z Alkimistom, Jonatanom Livingstonom galebom in Malim princem." Bojana Pavlič, Založnica

"V pravljico so tako lepo ovite življenjske resnice, da se mi zdi čudovita popotnica za otroke. In seveda za vse druge, prav zares je primerna za vse generacije. Upam, da jo uvrstijo na bralno značko, idealna je, da jo preberejo že osnovnošolci in ponotranjijo določene nauke, nekaj let pozneje pa jo preberejo še enkrat in takrat v njej najdejo še globlje pomene." Ana Ptičar, Prevajalka

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619434208
ISBN 978-961-94342-0-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Samo predplačilo
Avtor Mateja Hana Hočevar
Založba Chiara
Zbirka Ne
Podnaslov Prerokba
Teža Ne
Leto izdaje 2018
Št. strani 111
Vezava Mehka
Izdelki založbe Chiara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan