Kako je EFT spremenil moje življenje 2. del

Kako je EFT spremenil moje življenje 2. del ... in lahko tudi vaše

Na zalogi

REDNA CENA
14,95 €
SPLETNA CENA
13,90 €
KLUBSKA CENA
12,41 €   
ALI

V knjigi Kako je EFT spremenil moje življenje je zbranih veliko različnih zgodb. Pristopi, ki so opisani v njih, so zelo različni, saj si tudi stiske med seboj niso nujno enake. 


Opis

Podrobnosti

Ljudje, ki so jih pisali, so običajni ljudje, ki nimajo posebnega pisateljskega daru, pač pa željo deliti svojo osebno resnično izkušnjo kot navdih in podporo še komu.

Res je, da smo si ljudje med seboj različni, hkrati smo si pa na nek način tudi zelo zelo podobni. Ko nam je težko, nam razum s svojo ''ponudbo'' tolažb (kaj ti pa sploh manjka - lahko bi bilo še huje – lahko bi že vedela - morala bi se vendar lotiti prej – zakaj ne poslušaš pametnejših – saj se itak nič ne da – saj sem itak vedela, kaj bo – zberi se in pojdi naprej - …) pomaga bore malo ali nič, včasih nam stisko celo še poveča. Zgolj z razumom si v veliki čustveni stiski ne moremo kaj dosti pomagati. Takrat nekaterim s pridom pomaga tapkanje.

O UREDNICI:

Pika Rajnar je akreditirana predavateljica (in izvajalka) metode EFT pri mednarodni organizaciji AAMET (www.aamet.org). S svojim nežnim in sočutnim, včasih pa celo zelo zabavnim pristopom neumorno širi svoje navdušenje nad tapkanjem. Njen namen je predvsem motivirati ljudi za spremembo, za spoznanje, da je bolj zadovoljno življenje v resnici možno, ne samo možno, dobesedno na ‘’dosegu roke’’, EFT pa učinkovito in preprosto orodje, s katerim si lahko pomaga vsak. Nova knjiga EFT zgodb je uvrščena v zbirko Knjiga kot zdravilo, saj ljudje na taki poti potrebujemo poleg svoje želje tudi zgled in resnično izkušnjo drugih.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619411698
ISBN 978-961-94116-9-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Uredila: Pika Rajnar
Založba Chiara
Zbirka Ne
Podnaslov ... in lahko tudi vaše
Teža 196
Leto izdaje 2017
Št. strani 184
Vezava Mehka
Izdelki založbe Chiara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan