Bracov pogled

Bracov pogled Neznana neskončnost

Na zalogi

REDNA CENA
14,90 €
SPLETNA CENA
13,86 €
KLUBSKA CENA
12,37 €   
ALI

Kdo je Braco, ki ga želijo srečati množice z vsega sveta? V čem je skrivnost? Zakaj ga sprejema tolikšno število ljudi, ne glede na njihova življenjska prepričanja, svetovne nazore, ne glede na kontinent? 


Avtorprof.dr. Vladimir Gruden
Založba Ara
Opis

Podrobnosti

Ko govorimo o Bracu, so številni nad njim navdušeni, nekateri njegove sposobnosti ne priznavajo. Vendar pa je dejstvo, da Braco obstaja, pomembno, celo nujno v življenju mnogih ljudi. In govorimo o resnično mnogih. Že samo to usmerja pozornost nanj. 

Kaj vendar ljudi tako vleče k njemu, ne pa k drugim, in v čem se razlikuje od njih? Koliko se je Braco približal resnici? Zakaj ga sprejema tolikšno število ljudi, ne glede na njihova življenjska prepričanja, svetovne nazore, ne glede na kontinent?

In kaj se pravzaprav dogaja?

Na vsakem srečanju sta dva udeleženca: prejemnik in dajalec moči in pomoči. V prejemniku ustvarja prepričanje, da so njegove želje uresničljive (»Ne jaz, tvoja vera te je ozdravila.«). Dajalec je oseba z razvitim samospoštovanjem in ima pogum odigrati vlogo katalizatorja prejemnikovega verovanja, da se bo uresničilo to, kar se je doslej zdelo nemogoče.

Kdo je Braco, ki ga želijo srečati množice z vsega sveta?

Akademsko izobražen človek – cenjena oseba, ki izpolnjuje želje ljudi. V spontanem razgovoru je pojasnil, da se bo z ljudmi srečeval, dokler bo za to zanimanje. Ko bo pojenjalo, se bo umaknil.


Za srečanja v molku in nekajminutni pogled se je odločil po tem, ko so ljudje pričeli prihajati v tolikšnem številu, da ni več mogel govoriti z vsakim posebej, kar je bila njegova dotedanja praksa.

V čem je Bracova skrivnost?

Za vsako srečanje je motiviran. Na srečanju občuti srečo. Enostavno in učinkovito.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616861625
ISBN 978-961-6861-62-5
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Brez
Avtor prof.dr. Vladimir Gruden
Založba Ara
Zbirka Ne
Podnaslov Neznana neskončnost
Teža 202
Leto izdaje 2017
Št. strani 158
Vezava Mehka
Izdelki založbe Ara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan