Prikrita zgodovina človeške rase

Prikrita zgodovina človeške rase

Na zalogi

REDNA CENA
19,90 €
SPLETNA CENA
18,51 €
KLUBSKA CENA
16,52 €   
ALI

Michael Cremo in Richard Thompson sta v Prikriti zgodovini človeške rase obelodanila in kritično osvetlila veliko število spornih najdb. Tako sta odprla mnoga zaklenjena vrata v muzeju človeške zgodovine. Zdaj lahko pogledamo noter ter prevrednotimo naše razumevanje človekovega nastanka, identitete in smisla.


AvtorMichael A. Cremo in Richard L. Thompson
Založba Ara
Opis

Podrobnosti

V šolah še vedno učijo, da je človeška rasa stara šele 100.000 let. Toda v zadnjih dveh stoletjih so raziskovalci našli veliko kosti in predmetov, ki pričajo, da moderen človek obstaja že dolge milijone let. V knjigi, ki se bere kot detektivka, avtorja razkrivata te šokantne najdbe, zakopane v muzejskih depojih.

Če bi si zamislili zgodovino človeštva kot velikanski muzej z vsem znanjem o človekovi preteklosti, bi bili mnogi prostori tega muzeja zaklenjeni. Znanstveniki so dali pod ključ vsa dejstva, ki se ne ujemajo z uveljavljeno predstavo o zgodovini človeka.

V zadnjih dveh stoletjih so raziskovalci našli veliko število kosti in predmetov, ki pričajo o tem, da moderen človek obstaja že dolge milijone let. Vendar uveljavljena znanost ta presenetljiva odkritja vztrajno zatajuje ali pušča vnemar.

Zakaj?

Samo zato, ker se ne ujemajo s trenutno veljavno teorijo o nastanku človeka. Po tej naj bi anatomsko moderni ljudje evolvirali šele v zadnjih 100.000 letih iz bolj opicam podobnih prednikov.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616861670
ISBN 978-961-6861-67-0
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Michael A. Cremo in Richard L. Thompson
Založba Ara
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 384
Leto izdaje 2017
Št. strani 376
Vezava Mehka
Izdelki založbe Ara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan