Pustolovščine duše

Pustolovščine duše Potovanja skozi fizične in duhovne razsežnosti

Na zalogi

REDNA CENA
14,90 €
SPLETNA CENA
13,86 €
KLUBSKA CENA
12,37 €   
ALI

Branje knjige Pustolovščine duše nas prepriča, da obstaja nekaj več kot zgolj življenje, ki ga zaznavamo s svojimi petimi čutili. Nekje med zanositvijo in rojstvom Duh vstopi v telo kot duša. Duša je utelešen Duh. 


AvtorJames Van Praagh
Založba Ara
Opis

Podrobnosti

Ne razmišljajte o sebi kot o telesu, ki ima dušo, ampak raje, da ste Duh, ki potrebuje telo. Duh prežema vse in je v vas, v vašem telesu.

Duša je enkratna osnova našega jaza in zavedanja, kdo smo. Prečkala je številne oceane življenj, izkušenj in izražanj bivanja. Polna je neskončnih ustvarjalnih možnosti, da se izraža v smeri lastnega razvoja in izraza.

Duša nosi vse spomine fizičnih izkušenj skozi eone časa in obstoja. A ko preidemo v Duhovna področja, je naše zavedanje odprto ne le za velikansko celotnost naše individualne duše, ampak tudi neizmernemu zavedanju Duha.

Smo večne duše, ki nimajo ne začetka ne konca, a ko smo utelešeni v tej fizični razsežnosti, se zavedamo le sedanjosti.

Ko telo umre, je »resnični jaz« še vedno v astralnem telesu in se začne zavedati življenja zunaj fizičnega telesa na astralni ravni, kamor nas potegnejo zemeljska dejanja.
Knjiga nam odkriva izkušnje bližnje smrti, zunajtelesna doživetja, astralno projekcijo in videnje na daljavo, reinkarnacijo in spomine duše, kako duše živijo v fizičnem svetu, kako naj živimo, da je izpolnjeno življenje duše …

Pa tudi, kako dobimo vpoglede vase skozi meditacijo, ob zunajtelesnem doživetju, z razlagami tistih, ki so izkusili bližino smrti, z regresijo v prejšnja življenja …

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616861618
ISBN 978-961-6861-61-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Brez
Avtor James Van Praagh
Založba Ara
Zbirka Ne
Podnaslov Potovanja skozi fizične in duhovne razsežnosti
Teža 208
Leto izdaje 2017
Št. strani 163
Vezava Mehka
Izdelki založbe Ara
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan