Svetlobni vodnik skozi leto 2018

Svetlobni vodnik skozi leto 2018

Na zalogi

REDNA CENA
35,00 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

Svetlobni vodnik je inovativni priročnik in mentorska podpora, kako zaživeti v sozvočju z naravimi ritmi in kako aktivirati potencial za nov način ustvarjanja. Je knjiga, ki vsebuje napotke o zavestnem življenju – posebno tehniko, ki jo avtorica predstavlja v Svetlobnem vodniku imenuje povezava z energijo srčne mreže.


AvtorAna Kolenc
Založba Anacordum
Opis

Podrobnosti

Svetlobni vodnik vsebuje posebno znanje o časovnih intervalih, ko je energija okoli Zemlje posebno podporna za uvedbo določenih sprememb, aktivnosti in tudi kaj je v tem času odsvetovano. Z napotki in preko učenja dnevnih rutin nam pomaga vzpostaviti pogoje, da lahko začnemo z bolj poglobljenim delom na sebi.

Intervali po Svetlobnem vodniku (izjemni in podporni) so časovni termini, ki nam jih ponuja Zemlja, da v skladu z delovanjem Univerzuma, lažje dosegamo osebne cilje in transformiramo svoje zastarele plati - vzorce, ki nas pri tem ovirajo. Za doseganje svojih ciljev potrebujemo dovolj energije. Program je zato namenjen dvigovanju vibracije v nas in usklajevanju srčno-možganskega delovanja, ki sta ena izmed glavnih pogojev za doseganje naših osebnih ciljev.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9772536147009
ISBN 2536-1473
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Brez
Avtor Ana Kolenc
Založba Anacordum
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 498
Leto izdaje 2017
Št. strani Ne
Vezava Trda
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan