Zavedanje je moč!

Zavedanje je moč! Dopolnjena izdaja

Na zalogi

REDNA CENA
54,00 €
ALI

Elena Sofia Seničar v knjigi Zavedanje je moč! predstavlja svojo presunljivo življenjsko zgodbo in opisuje skrivnosti, nauke in uvide, ki jih je pridobila z delom energetske terapevtke in s katerimi učinkovito pomaga svojim strankam saj jim nudi zaščito in podporo tudi z linijo lastnega energetskega nakita.


AvtorElena Sofia Seničar
Založba Elenas
Opis

Podrobnosti

Lahko vam namignemo, da vas bo knjiga, ki jo držite v rokah, korenito spremenila in vaše življenje obogatila na nepredstavljive načine. Knjiga je edinstvena, z malo teorije, a številnimi praktičnimi nasveti in rešitvami, ki jih boste zagotovo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Apel Elene Sofie Seničar na bralce knjige pa je: Zavedanje je moč!

 

O AVTORICI

Elena Sofia Senicar je priznana energetska intuitivna terapevtka, ki iz bio polja človeka razbere informacijo o njegovem načinu življenja. Usmerja in pomaga pri različnih življenjskih odločitvah. S svojimi terapijami pomaga izbrisati negativno informacijo iz bio polja človeka, povrne posamezniku izgubljeno življenjsko energijo in spodbudi telo k samozdravljenju. Zase pravi: »Ne morem spremeniti osebnosti človeka, lahko pa mu pomagam pri spremembi načina mišljenja, ki mu lahko spremeni življenje.«

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612859404
ISBN 978-961-285-940-4
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Brez
Avtor Elena Sofia Seničar
Založba Elenas
Zbirka Ne
Podnaslov Dopolnjena izdaja
Teža 450
Leto izdaje 2016
Št. strani 231
Vezava Trda
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan