Ujetniki omrežij

Ujetniki omrežij Priročnik za samopomoč v omreženem svetu z zelo dolgim uvodom : eseji o hobotnici, ki se je ujela v pajkovo mrežo

Na zalogi

REDNA CENA
22,90 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

Novinar, publicist in sociolog Ali Žerdin v svoji novi knjigi Ujetniki omrežij pronicljivo analizira nekatere samoumevne sociološke in politične metafore. Na koncu knjige postreže še s priročnikom za samopomoč, ironičnim zapisom z nasveti, kako naj človek ravna o omreženem svetu.


 


AvtorAli Žerdin
Založba UMco
Zbirka Angažirano
Opis

Podrobnosti

Knjiga Ujetniki omrežij je v poljudni obliki napisana študija o socialnih omrežjih.

Sestavljena je iz enajstih poglavij, ki tematizirajo pomembne in zanimive sociološke fenomene in zgodovinske dogodke. Začne se z obiskom pri Michaelu Schwartzu, pionirju raziskav ameriških korporativnih omrežij, torej omrežij, ki nastanejo, ko iste osebe hkrati zasedajo funkcije v več upravnih odborih največjih korporacij.

Drugo poglavje govori o Davidu Rockefellerju, bančniku, ki je bil po eni strani v središču ameriških korporativnih omrežij, s sodelovanjem v Trilateralni komisiji in skupini Bilderberg pa je bil najbolj središčna osebnost 20. stoletja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617050035
ISBN 978-961-7050-03-5
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Ali Žerdin
Založba UMco
Zbirka Angažirano
Podnaslov Priročnik za samopomoč v omreženem svetu z zelo dolgim uvodom : eseji o hobotnici, ki se je ujela v pajkovo mrežo
Teža 408
Leto izdaje 2018
Št. strani 288
Vezava Mehka
Izdelki založbe UMco
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan