Up v srebrnih očeh

Up v srebrnih očeh

Na zalogi

REDNA CENA
16,70 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

To je preprosta zgodba o bitjih svetlobe – ljudeh, ki se prebujajo iz sanjanja v svetu iluzij in počasi odpirajo oči v resničnost. O ljudeh, ki ugotovijo, da niso začasna telesa z dušo, vendar večne duše s telesi. O ljudeh, ki se znova rodijo in učijo živeti na nov način, z novimi vrednotami in čustvi, učijo se spoštovati in ljubiti ter obstajati z zakoni Narave.


Opis

Podrobnosti

Vsem, ki so si vzeli čas, da so odprli to knjigo. Vsem, ki me podpirajo.
Vsem, ki pišejo svojo zgodbo in so pripravljeni odpreti oči. Vsem, ki so dovolj pogumni, da ljubijo.
Namaste.

Knjiga, ki si jo odprl, ni kratka romantična zgodba o dekletu, ki spozna skrivnostnega princa, in upa, da jo bo rešil. Na koncu princ ne poklekne in jo zasnubi ter ji obljubi, da bo za vedno z njo, saj tako življenje ne obstaja. To je le ena od laži, ki jih slišimo v otroštvu, ko nas učijo, kako se moramo obnašati glede na spol, premoženje, želje drugih, ko nas zapirajo v kletke in nam ne pustijo, da bi videli svet tak, kakršen v resnici je, govorijo nam, da si moramo najti partnerja, saj prava ljubezen obstaja le med dvema osebama nasprotnih spolov, učijo nas, kako jesti živa bitja, s katerimi si delimo ta planet, ne da bi nam sploh povedali, da čutijo, govorijo nam, da smo najinteligentnejša bitja v Vesolju, da je pomemben denar, da je pomembno, v kaj se oblečemo, kakšno službo imamo. Nikoli pa nas ne naučijo, kako spoštovati Naravo, kako poslušati svoje srce in slediti intuiciji, nikoli nas ne naučijo ljubiti vseh živih bitij, ki hrepenijo po svobodi, nikoli nam resnično ne pokažejo, kaj pomeni biti svoboden, saj so v materialnem svetu ujeti tudi sami.

To ... to pa je le preprosta zgodba o bitjih svetlobe – ljudeh, ki se prebujajo iz sanjanja v svetu iluzij in počasi odpirajo oči v resničnost. O ljudeh, ki ugotovijo, da niso začasna telesa z dušo, vendar večne duše s telesi. O ljudeh, ki se znova rodijo in učijo živeti na nov način, z novimi vrednotami in čustvi, učijo se spoštovati in ljubiti ter obstajati z zakoni Narave.

Opisuje življenje sedemnajstletne Kalipso, njeno pot iz teme v svetlobo, iz iluzije v svobodo, njeno spopadanje z resnico in učenje prave ljubezni, pripoveduje zgodbe o Vesolju, s katerim se uči sporazumevati in verjeti vanj. Spozna Adriana – Ariona, ki se je spominja iz prejšnjih življenj in jo ves čas išče v upanju, da se ji bo oddolžil, oba sta prepričana, da je njuna sreča odvisna od ljubimca in pozabljata, da ljubezni ne moreta deliti, če sovražita sebe. Zato se Kalipso odpravi na potovanje na starodavno Atlantido, kjer se je njena življenjska zgodba prvič resnično zapletla …

V zgodbo je vključena moja domišljija in znanje iz knjig pisateljev, ki so se podali na duhovno pot. Ne morem zagotoviti, da je vse resnično, saj je to le moja resnica. Teh pa je veliko, zato je pomembno, da se odločimo slediti tisti, ki nas vodi po poti ljubezni in miru. In če smo dovolj pogumni, nam bo Vesolje začelo razkrivati svoje skrivnosti.
Prosim, beri z odprtim srcem. Beri z dušo.
Hvala ti.
Hvala Arionu.
Hvala Materi Naravi.
Hvala Vesolju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612886615
ISBN 978-961-288-661-5
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Elara Udvanc
Založba Samozaložniki
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža Ne
Leto izdaje 2018
Št. strani Ne
Vezava Mehka
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan