Knjižni klub Primus

 

Več o knjižnem klubu Primus:

 

Knjižni klub Primus je bil ustanovljen leta 2012 na pobudo zvestih strank, ki se vedno znova vračajo in nas priporočajo svojim znancem, prijateljem, sorodnikom ... Preverite, zakaj!

 

Članstvo v Knjižnem klubu Primus je brezplačno in brez obveznosti. Njegov namen je omogočiti strankam udobno nakupovanje knjig po najugodnejših cenah.

 

Članom ponujamo 17 % popust na vse knjige iz redne prodaje (razen za nove knjige, izdane po 26. avgustu 2014, pri katerih velja zakon o enotni ceni knjige*), občasno poskrbimo za še dodatna znižanja. Naši člani, če želijo, dobivajo obvestila o predstavitvah novih knjig, različnih delavnicah, seminarjih, predavanjih in drugih zanimivih dogodkih po vsej Sloveniji.

 

Včlanitev v klub s koriščenjem popusta lahko izvedete že ob prvem nakupu v spletni knjigarni www.primus.si.

 

Pogoji članstva

 

1. V knjižni klub se lahko včlani vsaka fizična ali pravna oseba.

 

2. Članarine NI.

 

3. Obveznosti NI.

 

4. Ugodnosti SO.

 

5. Nakup s 17-odstotnim klubskim popustom za vse knjige iz redne prodaje, razen za nove knjige, izdane od 26.avgusta 2014 naprej, pri katerih velja zakon o enotni ceni knjige za prvih 6 mesecev prodaje. (Zakon o enotni ceni knjige, Uradni list RS, št. 11/2014)

 

6. Član Knjižnega kluba Primus se strinja z elektronskim obveščanjem o:

 

  • novih knjigah,

  • zanimivih dogodkih,

  • najnovejših kolumnah,

  • knjigah s posebnimi popusti (knjigi tedna, meseca, akcijskih znižanjih ipd.),

  • karti in misli dneva.

 

7. Svetovanje pri nakupu knjig, predlogi sorodnih vsebin, poizvedba in ureditev dostave za katero koli knjigo, ki jo član/ica išče, in sicer s klubskimi ugodnostmi.

 

8. Stroški pošiljanja so brezplačni za vse knjige, ki nosijo oznako "Novo", ter za naročila v vrednosti nad 30,00€. Za naročila po predračunu znaša poštnina 2,70 €. Za naročila po povzetju pa 3,30€ ((Pošta Slovenije za posredovanje plačila -obrazec UPN, zaračuna kupcu 1,05 EUR provizije).

Ti pogoji veljajo le za dostavo po Sloveniji. Za dostavo zunaj Slovenije se zaračunavajo dejanski stroški poštnine po ceniku dostavnega servisa.

 

9. Klub se zavezuje, da bo z osebnimi podatki ravnal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 86/2004, 94/2007) ter da bo vse podatke uporabljal izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi.

 

* Enotna cena knjige velja za vse končne kupce pod enakimi pogoji na celotnem ozemlju Republike Slovenije za obdobje šestih mesecev od dneva začetka prodaje knjige (Zakon o enotni ceni knjige, Uradni list RS, št. 11/2014).

e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan