Komplet Mojstrstvo ljubezni

Komplet Mojstrstvo ljubezni Prihranek 6,89 €

Na zalogi

REDNA CENA
30,89 €
SPLETNA CENA
24,00 €
ALI

Dovolite, da vas karte Mojstrstvo ljubezni  usmerjajo in navdihujejo z duhom ljubezni v vseh vaših odnosih, kar je podrobno opisano v knjigi Mojstrstvo ljubezni.


 


 


Opis

Podrobnosti

Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva. Mojstrstvo zavestnosti, ki nas uči, da se zavedamo, kaj v resnici smo. Mojstrstvo preobrazbe nas uči, kako naj postanemo duhovni bojevniki in »zalezujemo« svoja dejanja ter odzive, da bi se osvobodili priučenega znanja, ki nas vklepa. Mojstrstvo ljubezni, ki je sad prvih dveh mojstrstev. Ljubezen je življenje samo.

Mojstrstvo zavestnosti je prvi korak proti svobodi, saj ne moremo biti svobodni, če ne vemo, kaj smo in kakšno svobodo iščemo.

Mojstrstvo preobrazbe nam kaže, kako spremeniti svoje »dogovore« in prepričanja – in z njimi sanje svojega življenja.

Sad prvih dveh mojstrstev je mojstrstvo ljubezni. Ko se izmojstrimo v ljubezni, se uskladimo z Duhom Življenja, ki veje skozi nas. Tedaj nismo več telo, um ali duša; tedaj smo samo še ljubezen. Tedaj je vsako naše dejanje izraz ljubezni in ljubezen v dejanju lahko obrodi našo srečo.

Ko se torej izmojstrimo v zavestnosti, preobrazbi in ljubezni, si znova pridobimo božanstvo in postanemo eno z Bogom. To pa je Toltekov cilj

Karte Mojstrstvo ljubezni razsvetljujejo s sporočili, ki nam kažejo, kako naj si zopet pridobimo svobodo in radost ter obnovimo v sebi duha igrivosti, ki je bistvenega pomena za naše odnose z drugimi.  Zjutraj, ko se zbudite, čez dan ali zvečer pred spanjem si vzemite čas zase, izvlecite karto in v miru preberite njeno sporočilo. 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 3830032940961
ISBN Ne
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Brez
Avtor Don Miguel Ruiz
Založba Primus
Zbirka Ne
Podnaslov Prihranek 6,89 €
Teža Ne
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Don Miguel Ruiz
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan