Ljubiti življenje takšno kot je

Ljubiti življenje takšno kot je Štiri vprašanja, ki lahko spremenijo vaše življenje

Na zalogi

REDNA CENA
20,44 €
SPLETNA CENA
10,22 €
ALI

Katie Byron v knjigi Ljubiti življenje takšno kot je predstavlja metodo, ki je neverjetno enostavna, dostopna ljudem vseh starosti in družbenega porekla in zahteva le tri stvari: svinčnik, list papirja in odprt um.


 


Opis

Podrobnosti

Katie Byron je v nekem obdobju svojega življenja padla v hudo krizo in depresijo. Ko se je končno zavedla in prebudila iz tega negativnega stanja, jo je prešinilo spoznanje, ki je za vedno spremenilo in obrnilo na bolje njeno življenje, s svojim zgledom in nasveti pa sedaj pomaga mnogim.

Katie je že kmalu na začetku spoznala, da so ljudem bolj malo pomagali njeni odgovori in vpogledi, zato je razvila proces, kjer ljudje sami iščejo svoje lastne odgovore. Delo so samo štiri vprašanja, nič drugega. Nima motiva, ni obvezujoče. Brez vaših odgovorov ne obstaja. Ta štiri vprašanja bodo dopolnila vsak program, kjer že sodelujete, prav tako vsako religijo, ki ji pripadate. Utrla vam bodo pot do resničnosti, ki je zmeraj čakala, tukaj in sedaj.

V knjigi je Katie razložila vse, kar morate vedeti, če si želite Delo izvajati sami ali v skupini. Knjiga vas bo korak za korakom vodila skozi celoten proces in vam predstavila veliko primerov ljudi, ki so Delo izvajali skupaj s Katie.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612290948
ISBN 978-961-229-094-6
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Katie Byron
Založba Samozaložniki
Zbirka Ne
Podnaslov Štiri vprašanja, ki lahko spremenijo vaše življenje
Teža 394
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Katie Byron
Izdelki založbe Samozaložniki
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan