Mala Duša in Sonce

Mala Duša in Sonce Otroška poučna zgodba, prirejena po knjigi Pogovori z Bogom

Ni na zalogi

REDNA CENA
16,90 €
SPLETNA CENA
15,72 €
KLUBSKA CENA
14,03 €   
POKLIČITE ZA NAKUP
ALI

Duhovna mojstrovina Neala Donalda Walsch se tokrat poigra z dobrim in zlem, s svetlobo in temo, s toploto in mrazom. Skratka, da bi spoznal sebe, moraš poznati svoje nasprotje.


 


 


Opis

Podrobnosti

Mala duša in Sonce je preprosta, a mogočna zgodba, ki otrokom poda izredno globoko resnico: absolutno dobro ali slabo ne obstajata - za vsem, kar se godi na tem svetu, za vsem, čemur pravimo "dobro", in za vsem, čemur pravimo "slabo", se skriva ljubezen.

Vaš otrok bo spoznal Boga, ki ga bo lahko imel rad. Bog je namreč ljubezen, tako kot so to vse male duše, saj so del Boga. Morda pa bodo tudi starši ponovno odkrili, kdo pravzaprav so.

Nekoč v trenutke večnosti je bila Mala duša. Ta mala duša je spoznala, da je Svetloba, del neskončne množice delcev Svetlobe, ki tvorijo vesolje. A Mala duša je hotela sebe doživeti kot Svetlobo. Bog ji je dejal, da mora, če želi pozanti Svetlobo, spoznati tudi Temo. Le kako bi lahko nekdo spoznal Zgoraj brez Spodaj, Toploto brez Mraza, Hitro brez počasi? Mala duša je doumela, da bo morala, če bo želela vedeti, Kdo je v resnici, spoznati svoje nasprotje."To je velik dar," ji je dejal Bog: "drugače neke stvari sploh ne bi mogla spoznati. tako se je Mala duša podala na pustolovščino.

Morda pa je ta pustolovščina zelo podobna tisti, ki si jo vsi mi delimo na tem planetu, ki mu pravimo Zemlja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619238516
ISBN 978-961-92385-1-6
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Ne
Avtor Neale Donald Walsch
Založba Samala
Zbirka Ne
Podnaslov Otroška poučna zgodba, prirejena po knjigi Pogovori z Bogom
Teža 368
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Neale Donald Walsch
Izdelki založbe Samala
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan