Mala knjiga energijske medicine

Mala knjiga energijske medicine Preproste vaje za izboljšanje fizičnega in psihičnega zdravja

Na zalogi

REDNA CENA
19,00 €
SPLETNA CENA
17,67 €
KLUBSKA CENA
15,77 €   
ALI

Priročnik Mala knjiga energijske medicine svetovno priznane zdravilke Donne Eden je preprost, lahko uporabljiv »žepni vodič« za enega najmočnejših alternativnih postopkov zdravljenja, kar jih obstaja danes.


Opis

Podrobnosti

V Mali knjigi energijske medicine Donna črpa iz svojih tridesetletnih izkušenj in bralcem poda preprosto bistvo energijskega zdravljenja. Priporoča vaje, s pomočjo katerih se lahko počutite pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene.

Predstavitev vsakodnevnih petminutnih vaj za obnavljanje normalnega energijskega pretoka v telesu in v nadaljevanju informacije o vajah za energijsko zdravljenje lahko pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola in slabosti do nespečnosti in navadnega prehlada.

Mala knjiga energijske medicine je pomembno čtivo za vsakogar, ki išče, kako bi izboljšal splošno zdravje in dobro počutje.

Vključuje 5-minutno dnevno energijsko rutino

O AVTORICI


Donna Eden je že od otroštva sposobna videti fine energije telesa, in ne le da z njimi dela za boljše zdravje, srečo in vitalnost, ampak ji je uspelo tudi na področju učenja ljudi, ki finih energij ne vidijo, sedaj pa z njimi lahko delajo z veseljem in učinkovito.

Njena prva knjiga Energijska medicina je klasika na tem področju, prevedena je bila v petnajst jezikov in prejela dve knjižni nagradi. Njeno nadaljevanje Energijska medicina za ženske je prejelo nagrado za naj- boljšo knjigo za zdravljenje.


Dondi Dahlin, Donnina najmlajša hči, je zrasla z energijsko medicino kot delom vsakdanjega življenja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789612291327
ISBN 978-961-229-132-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Brez
Avtor Donna Eden
Založba Gnostica
Zbirka Ne
Podnaslov Preproste vaje za izboljšanje fizičnega in psihičnega zdravja
Teža 180
Leto izdaje 2017
Št. strani 88
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Donna Eden
Izdelki založbe Gnostica
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan