(Ne)srečni konci

(Ne)srečni konci Priročnik za soočenje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju

Na zalogi

REDNA CENA
13,00 €
SPLETNA CENA
12,09 €
KLUBSKA CENA
10,79 €   
ALI

Avtorica Ana Čertanec je v knjigi (Ne) srečni konci predstavila svoj pogled na soočenje z življenjem po razhodu s partnerjem in na iskanje novega.


Opis

Podrobnosti

S knjigo poskuša v bralcu vzbuditi zavedanje, da veličina človeka ni odvisna od tega, kako se odzove v trenutku vzponov, temveč kako se sooča s padci v življenju. Ob prebiranju se bodo bralcu porodile mnoge asociacije na dogodke in občutja iz lastnega življenja. V knjigi avtorica izraža svoje mišljenje in deli prvoosebne izkušnje, bralca pa spodbuja k lastnemu razmišljanju, saj verjame, da lahko le z razumevanjem dogodkov, ki se nam zgodijo, te dogodke sprejmemo in srečno zaživimo dalje.

Knjiga je razdeljena na tri vsebinske sklope: soočanje z razhodom, iskanje novega partnerja in potrebnih sestavin za uspešen partnerski odnos.

O AVTORICI

Dr. Ana Čertanec je diplomirala na Pravni fakulteti in Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in doktorirala iz prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Poučuje na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer s študenti deli svojo strast do prava. V življenju vedno išče nove izzive in knjiga pred vami je eden izmed njih. Zanjo se je odločila, ker je začutila, da bi lahko s svojimi izkušnjami na področju partnerskih odnosov marsikomu olajšala eno izmed najtežjih obdobij v življenju.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619433508
ISBN 978-961-94335-0-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor dr. Ana Čertanec
Založba Čertanec
Zbirka Ne
Podnaslov Priročnik za soočenje z življenjem po razhodu in pri iskanju novih priložnosti v življenju
Teža 240
Leto izdaje 2017
Št. strani 175
Vezava Mehka
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan