Orakelj odGovori

Orakelj odGovori 108 poti osebnega razvoja in duhovne rasti

Ni na zalogi

REDNA CENA
25,90 €
SPLETNA CENA
17,90 €
POKLIČITE ZA NAKUP
ALI

Orakelj izhaja iz latinske besede orare, ki pomeni govoriti. Orakelj, pomeni prerokba, in je »Tisto«, ki je vseVidno, vseSlišno, vseČuteče, vseVedno...


AvtorShana Flogie
Založba Cangura
Opis

Podrobnosti

Prerokba

Pred vami je zelo drugačna knjiga, ki je zaPisana na večih nivojih, za vsakogar in je Dar, Enosti. Je veliko več kot knjiga... to je vaš osebni Orakelj, vaš varuh, učitelj in prinašalec Luči. Izraz Orakelj izhaja iz latinske besede orare, ki pomeni govoriti. Orakelj, pomeni prerokba, in je »Tisto«, ki je vseVidno, vseSlišno, vseČuteče, vseVedno... Tradicionalno je bil Orakelj oltar - svetišče, kjer so se kot mediji svečeniki ali svečenice v imenu višje sile - bogov in boginj, posvetovali in iskali preroške nasvete - prerokbe. Za Orakelj lahko tako rečemo, da je to oseba, prostor ali stvar, za katero verjamemo, da izraža tok energije, ki nakazuje prihodnje Dejanje. Način »kako to stori«, je skozi povezovanje in prebiranje različnih znakov in simbolov. Gre za zelo jasno zaporedje trenutnih slik, vzorcev in simbolov, ki kažejo, skozi kakšno dinamiko, kako, kam in na kakšen način se bo v vašem življenju energija konkretnega vprašanja, ki ga zastavljate, premikala naprej.

O Avtorju:

Shana Flogie je svoje življenje posvetila celostnemu pristopu v načinu razumevanja ljudi in širše družbe. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji; s tehnikami celostnega zdravljenja, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Svoj razvoj osebnostne rasti je začela povezovati v neko smiselno celoto preko izobraževanja v duhovni smeri, tako doma kot v tujini.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616769655
ISBN 978-961-6769-65-5
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Shana Flogie
Založba Cangura
Zbirka Ne
Podnaslov 108 poti osebnega razvoja in duhovne rasti
Teža 332
Leto izdaje 2014
Št. strani 279
Vezava Mehka
Izdelki založbe Cangura
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan