Prigode modernega samca

Prigode modernega samca PMS

Na zalogi

REDNA CENA
11,11 €
SPLETNA CENA
10,33 €
KLUBSKA CENA
9,22 €   
ALI

Ko si živ, ti ljudje dajo različne oznake: mlad, lep, debel, grd, suh, bogat, neuveljavljen. Ko umreš je lažje, uporabljajo le en pridevnik. Mrtev. Dokler bo Tom živel, se mu bodo dogajale prigode. On jih bo zapisoval. Tudi v knjigi PMS – Prigode modernega samca je to, kar obljublja naslov – en slasten kup prigod. Kako živi moderen samec? Koliko deklet lahko komik pelje domov v svojem avtu po svojem nastopu? Kaj je Tom delil poleg podpisov knjig?


 


&nbs...


Opis

Podrobnosti

Življenje se dogaja, Tom ga zapisuje. Umetnik na poti do uspeha uspe prepričati dekleta, da je vreden njihovega časa. Zgodbe v knjigi so kratke, a določena srečanja so trajala dolgo, nekatera celo predolgo. Ne držite avtorja za besedo ali za kaj drugega, lahko, da je vse skupaj izmišljeno. Avtor živi, knjiga je prava, osebe pa so popolnoma drugačne, kot v realnosti, če sploh obstajajo. Če se kdo najde v kateri izmed zgodb se mu v življenju ni treba več iskati.

O AVTORJU

Tom Costo je komik in pisatelj, ki ustvarja že več kot 10 let. V letu 2015 je izdal svoj prvenec, roman Poberi se, ki mu je posvetil tudi 200-kilometrsko pešpot od domačih Zlateč do Izole. Druga Tomova knjiga je pozitivno in motivacijsko nastrojena, nosi naslov Korajžnice in v sebi nosi veliko dobre volje. Tom je aktiven na področju gledališča, kjer nastopa, režira in piše scenarije. V preteklosti je napisal kopico kratkih zgodb, ki jih je objavljal na različnih spletnih in tiskanih medijih. Njegovo poslanstvo je nasmejati ves svet. Zaenkrat mu kaže zelo dobro. Na njegovih predstavah in predstavitvah knjig vedno najdemo ogromno nasmejanih ljudi. Širi se tomizem ali costomizem, kakorkoli ljudje se smejejo in to je zato, ker je Tom naokoli s svojimi knjigami v roki. V tretji knjigi je zbral svoje kratke zgodbe in jih zvezal v PMS – prigode modernega samca. Čeprav ni samski, temveč srečno zaseden, pa vseeno ostaja pripaden samec, ki ob polni luni sedi na travniku in tuli v luni, dokler sosedje ne pokličejo organov pregona. Tom Costo, to je ime, ki si ga velja zapomniti. Lahko ga berete, a zares prebrati ga ne morete.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619434307
ISBN 978-961-94343-0-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Tom Costo
Založba KUD Epik teater
Zbirka Ne
Podnaslov PMS
Teža 166
Leto izdaje 2017
Št. strani 149
Vezava Mehka
Izdelki avtorja Tom Costo
Izdelki založbe KUD Epik teater
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan