Sozvenenje

Sozvenenje Devet vaj za zdravje in vitalnost

Na zalogi

REDNA CENA
19,90 €
SPLETNA CENA
18,51 €
KLUBSKA CENA
16,52 €   
ALI

V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje. Delovanje Joyce W. Hawkes je osredotočeno na ustvarjanje ravnovesja med snovnim in duhovnimi svetovi, od katerih ima vsak svojstveno energijo. Če si želite optimalno zdravje, morajo energije teh svetov sozveneti.


Knjiga ponuja dragocena orodja za pridobivanje zdravja na celični ravni, za krepitev duha in za večje z...


Opis

Podrobnosti

Knjiga Sozvenenje vsebuje veliko podrobnosti o avtoričinih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke - vključno z vsemi "čudnimi" dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih - vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.

Devet kombinacij, od katerih vsaka izraža eno prirojeno lastnost človeškega in eno božanskega, raziskuje energije teh svetov in njihovega medsebojnega učinkovanja. Vsaka kombinacija pomeni dve sorodni ideji, ki skupaj ponujata preprosto, prizemljeno začetno točko za vašo osebno vadbo zdravja in vitalnosti.

Odkrivali boste najnovejše raziskave in navdihujoče ugotovitve o jeziku svojih celic in o tem, kako se ti drobceni sestavni deli telesa sporazumevajo, povezujejo in dotikajo. Ob biološkem ozadju vam bodo na voljo sveže podobe uma in telesa, uvidi in zdravilne tehnike za pridobivanje moči, ki vas bodo popeljali na nepozabno notranje popotovanje.

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616804707
ISBN 978-961-6804-70-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Ne
Avtor Joyce Whiteley Hawkes
Založba Primus
Zbirka InZdravje
Podnaslov Devet vaj za zdravje in vitalnost
Teža 268
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Joyce Whiteley Hawkes
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan