Karma v horoskopu - KOMPLET

Karma v horoskopu - KOMPLET

Na zalogi

REDNA CENA
31,00 €
ALI
Karma v horoskopu 1. del in 2. del, tokrat v kompletu.

Če ste kdaj razmišljali o karmi, reinkarnaciji, psihološki in karmični astrologiji, potem je pred vami edinstvena knjiga slovenskega avtorja, knjiga, ki je nikakor ne smete preskočiti. Se iz astrologije in karme norčujejo? Potem jih Dante, Konfucij, Bacon, Tomaž Akvinski, Pitagora, Twain, Pasteur, D. H. Lawrence, Nostradamus, Hipokrat, R. W. Emerson, Newton, Einstein, Platon, J. P. Morgan, Reagan, Roosevelt, Franklin, Jung, Goethe, Shakespeare, Kepler … očitno niso vredni.

AvtorDr. Samo Javornik
Založba Primus
Zbirka Ne za vedno
Opis

Podrobnosti

Knjiga Karma v horoskopu vam bo postregla z neverjetnim Molotovim koktajlom astrologije, fizike, matematike, ekonomije, zgodovine, kvantne fizike, financ, kognitivne psihologije, antropologije, religij, antične filozofije, globinske psihologije, mistike astronomije..., vse postavljeno v poljuden in razumljiv kontekst psihološke astrologije, začinjeno z iskrivim avtorjevim slogom.

Druga knjiga Karma v horoskopu 2 vas bo popeljala skozi bogastvo astroloških karmičnih simbolov in signifikatorjev in bo neprecenljiv pripomoček pri razumevanju in interpretaciji karmičnih vsebin vsakega horoskopa, v katerega skrivnostno sporočilo boste želeli prodreti.

O AVTORJU

Dr. Samo Javornik je doktor ekonomskih znanosti. V dolgoletni poslovni karieri je bil predsednik in podpredsednik številnih strokovnih organov, nadzornih svetov, upravnih odborov in investicijskih odborov ter vodja in član mnogih projektnih skupin z različnih področij. S psihološko astrologijo se je začel ukvarjati v povezavi s proučevanjem vedenjskih financ, kar ga je vzpodbudilo, da je zaključil diplomski študij psihološke astrologije na Institutu IPAL in v okviru Instituta tudi diplomiral s tematiko karma v horoskopu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 1000000003526
ISBN Ne
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Dr. Samo Javornik
Založba Primus
Zbirka Ne za vedno
Podnaslov Ne
Teža Ne
Leto izdaje Ne
Št. strani Ne
Vezava Ne
Izdelki avtorja Dr. Samo Javornik
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan