Vonji življenja

Vonji življenja Kratke zgodbe

Na zalogi

REDNA CENA
22,00 €
SPLETNA CENA
20,46 €
KLUBSKA CENA
18,26 €   
ALI

Vonji življenja so naravno zdravilo proti fobijam in klišejem, ki se (žal, še vedno!) lepijo na posameznike, zlasti generacijo starejših. Z univerzalno sporočilnostjo, s slikovitostjo in prisrčnimi ekspresivnimi vložki, značilnimi za živahno in neposredno komunikacijo, bodo te kratke zgodbe brez stranskih učinkov razširjale spoznavni, socialni in čustveni domet številnih bralcev.


AvtorNataša Žilevski
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Opis

Podrobnosti

Zdravnica - pisateljica! Na slovenski in svetovni literarni sceni ta "pojav" ni redek. Vloga zdravnice vsekakor presega formalni status poklica! Gre za poslanstvo, ki ob zaključku kariere pogosto spontano poišče novo smer za navdihujoče razdajanje osebnostnih potencialov.

Natašine izjemno bogate izkušnje, in hkrati pronicljive bralke leposlovja, so jo ob vstopu v tretje življenjsko obdobje povabile k pisanju Vonjev življenja. Tankočuten in angažiran posluh za malega človeka je avtorico spodbudil, da v literarno zglednem jeziku (o)bogati tudi kolektivno zavest in z nalezljivim optimizmom prebarva vsakdan zlasti srednje in starejše generacije.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616950442
ISBN 978-961-6950-44-2
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ne
Omejitev plačila Brez
Avtor Nataša Žilevski
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Podnaslov Kratke zgodbe
Teža 200
Leto izdaje 2015
Št. strani 133
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan