Drugačna barva dežja 2. del

Drugačna barva dežja 2. del Roman

Na zalogi

REDNA CENA
25,00 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

Roman Drugačna barva dežja pripoveduje o času po grozovitem nizu jedrskih in bioloških napadov. 


AvtorNejka Štiglic
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Opis

Podrobnosti

Kolonije, izolirane pod neprepustnimi ščiti, životarile. Minila so leta, preden se je ozračje dovolj očistilo, da so lahko umaknili zaščito. Na McGowanovem otoku so tisti dan praznovali vsi razen Jonasa McGowana. Jonas je leta čakal na ta dan. Sanjaril je o trenutku, ko se bo pred njim odprla pot v neznani svet onkraj zaščite. On bo prvi, ki bo stopil na Staro celino.

Postal bo znanstvenik z največjo zbirko odkritij. Zato je na dan, ko je ščit padel, spakiral svoje imetje, poklical svojega ostarelega, a še vedno živahnega psa in zapustil otok. Stara celina ga je z obiljem anomalij, ki so se uspešno prilagodile novemu okolju, navdušila. Vse je potekalo po načrtih. Vsaj dokler ni srečal ženske in otroka.

O AVTORICI

Nejka Štiglic z družino živi v Savinjski dolini. Po poklicu je računovodkinja, pisanje pa ji predstavlja protiutež precej suhoparnemu delu. Leta 2016 je izdala ljubezenski roman Ena nič za ljubezen. Zadnja leta je opažala, kako se v vsakodnevne pogovore vedno pogosteje vpletajo ideje o koncu sveta. Sprva jo je to motilo, kasneje pa postalo izziv. Roman Drugačna barva dežja je drugi del serije knjig Drugačne barve (prvi del Drugačna barva neba je izšel leta 2017 pri založbi Primus), ki je časovno postavljena v ne preveč oddaljeno prihodnost in temelji na življenju po svetovni katastrofi, a težji temi navkljub ohranja lastnosti lahkotnejšega ženskega romana. 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789617033335
ISBN 978-961-7033-33-5
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Nejka Štiglic
Založba Primus
Zbirka Avtorji
Podnaslov Roman
Teža 270
Leto izdaje 2018
Št. strani 193
Vezava Mehka
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan