Sestrstvo

Sestrstvo Kako osvoboditi modro, divjo žensko v sebi

Na zalogi

REDNA CENA
24,00 €
SPLETNA CENA
22,32 €
KLUBSKA CENA
19,92 €   
ALI

Knjiga Sestrstvo je vabilo, da se spomnite, kdo ste v resnici − priročnik za odpravljanje strahov in podedovanih vzorcev, zaradi katerih ne zaupate svoji prirojeni moči in modrosti.


Opis

Podrobnosti

Knjiga Sestrstvo je vodnik k soustvarjanju povsem novega arhetipa za ženske v časih prebujanja. Poziva jih, naj se ne držijo ob strani, temveč naj se postavijo zase, povedo svojo resnico in prevzamejo vodstvo.

Ponuja orodja in kontemplativna vprašanja, obrede in vaje, s katerimi laže prisluhnejo svoji intuiciji in delujejo po njej, zberejo pogum, da so videne in slišane, prepoznajo svojo vrednost in zacelijo najprej sebe in nato še svet, v katerem živimo.

Svet je pripravljen na več žensk, ki neomajno zaupajo svoji intuiciji. Več žensk, ki verjamejo v svoje zdravilstvo in ga širijo. Več žensk, ki so si prilastile moč, ki poznajo svojo vrednost in ne zbledijo ob mimoidočem. Več žensk, ki se ne bojijo pokazati svetu, kdo so v resnici.   

Več žensk, ki se ne bojijo uspeha drugih. Več žensk, ki prepoznavajo, da smo vse na eni strani. Več žensk, ki razumejo pravi pomen sestrstva.

O AVTORICI

Rebecca Campbell je avtorica uspešnice Light is the New Black, duhovna učiteljica, mentorica in predavateljica. Po rodu je iz Avstralije, živi pa v Londonu. Po večletni uspešni karieri, priznanjih in nagradah v oglaševanju je prepoznala svojo poklicanost in se ji z dušo in srcem predala.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616943567
ISBN 978-961-6943-56-7
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Rebecca Campbell
Založba ENO
Zbirka Ne
Podnaslov Kako osvoboditi modro, divjo žensko v sebi
Teža 441
Leto izdaje 2017
Št. strani 316
Vezava Mehka
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan