Vaje pred ogledalom

Vaje pred ogledalom

Na zalogi

REDNA CENA
17,00 €
SPLETNA CENA
15,81 €
KLUBSKA CENA
14,11 €   
ALI

Vaje pred ogledalom - 21-dnevni tečaj za vzpostavitev ljubečega odnosa s samim seboj: Najučinkovitejše afirmacije so tiste, ki jih izrečemo na glas, ko stojimo pred ogledalom in si zremo globoko v oči. Ogledalo namreč odseva občutke, ki jih gojimo o sebi. Jasno nam pokaže, na katerih področjih potrebujemo spremembe, če želimo živeti radostno in celovito.


 


Opis

Podrobnosti

O izvajanju vaj pred ogledalom Louise Hay poučuje slušatelje vsaj toliko časa, kot poučuje o afirmacijah. Preprosto povedano, vse, kar izrečemo ali mislimo, je afirmacija. Vsi samogovori, vsi dialogi v naši glavi, so niz afirmacij. To so sporočila našemu nezavednemu in pogojujejo naše vsakdanje razmišljanje in vedenje.

Večina med nami sprva stežka sede pred ogledalo in se sooči s samim seboj, zato se ta proces imenuje vaje pred ogledalom. Sčasoma se te vaje spremenijo v igro pred ogledalom. Takrat naše ogledalo ni več naš sovražnik, ampak postane naš spremljevalec, najdražji prijatelj.

Z rednim izvajanjem vaj posadimo seme, ki bo zraslo v nove, zdrave miselne navade, ki bodo na stežaj odprle vrata veselemu in izpolnjujočemu življenju.

 

O AVTORICI

Louise Hay je od leta 1984, ko je objavila knjižno uspešnico Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, ki je bila prodana v več kot 40 milijonih izvodov po vsem svetu, navdihnila več milijonov ljudi. Uspešno dokazuje, da si lahko z afirmacijami obrnemo življenje na bolje. Je avtorica več kot 30 knjig za odrasle in otroke, med katerimi najdemo uspešnice Moč je v tebi, Telo je tvoje, Misli srca in Zmorem!


 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789616950688
ISBN 978-961-6950-68-8
Nova knjiga Ne
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) Ni na voljo
Omejitev plačila Brez
Avtor Louise L. Hay
Založba Primus
Zbirka Louise
Podnaslov Ne
Teža 204
Leto izdaje 2016
Št. strani 161
Vezava Mehka
Dokumenti
View File Vaje pred ogledalom Size: (504.23 KB)
Izdelki avtorja Louise L. Hay
Izdelki založbe Primus
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan