Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta

Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta

Na zalogi

REDNA CENA
34,90 €
Brezplačna poštnina za knjige z oznako "Novo"!

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, vam na to knjigo ne moremo priznati popusta, zato vam podarjamo poštnino.

ALI

Knjiga Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta lahko še mnogim iščočim pokaže pot v globino duše – v kraljestvo notranjosti, ki je naša resnična domovina.


AvtorWittek Gabriele
Opis

Podrobnosti

Citat iz knjige: »O, glejte, to je za ljudi čas, ki ne bo nikoli več prišel. Absolutni zakon, dan iz neposrednega izvira, Bog, odkriva vašo resnično Bit, vašo duhovno dediščino, da bi polagoma vedeli in spoznali, da ste resnično otroci Najvišjega.«

V mogočnem časovnem preobratu, v katerem živimo, Božji Duh resnice izliva vso obilje Njegove resnice v ta svet. Zdaj je Duh resnice, Kristus, uresničil, kar je kot Jezus iz Nazareta napovedal: »Ko pa bo prišel Duh resnice, vas bo popeljal v vso resnico.«

Prišel je po Preroški Besedi, po Gabriele, Njegovi prerokinji učiteljici in poslanki. Vsa resnica, kolikor jo je možno obrazložiti s tridimenzionalnimi besedami, je Absolutni zakon Boga. Po Božji prerokinji je Kristus leta 1991 razodel Absolutni zakon, ki je zapisan v tej knjigi.

Nauki iz Absolutnega zakona nas spomnijo na to, kdo v resnici smo. Dajo nam slutiti našo pravo Bit, ki se glasi: V vsakem od nas je v globini duše absolutno, samostojno in nesebično bitje. Absolutni zakon je izvor naše prave Biti in naš cilj kot človeka in duše.

Ta knjiga je mogočen duhovni učbenik. Vsebuje velike kozmične nauke, najvišja razodetja Kristusa Boga, ki nam pokažejo pot k naši duhovno-božanski dediščini, v večni zakon ljubezni do Boga in bližnjega.

Drugi del knjige je iz naukov in dodanih razlag Gabriele. To so razlage, kako lahko ljudje te nauke uporabimo v vsakdanjiku. Vsebina knjiga prime za roko vsakogar, ki bi se rad dal voditi Duhu Resnice.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

EAN koda 9789619405321
ISBN 978-961-94053-2-1
Nova knjiga Da
FlipBook razmerje (npr. 1:1.2) 1
Omejitev plačila Brez
Avtor Wittek Gabriele
Založba Gabriele-Založba Beseda
Zbirka Ne
Podnaslov Ne
Teža 1621
Leto izdaje 2018
Št. strani 887
Vezava Trda
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan