Dobrodošli na celoletno popotovanje s svetlobnim vodnikom ...

11.01.2018

Leto za očiščenje »starega« ...

Stopi v svet z Ano Kolenc in prehodi leto s Svetlobnim vodnikom, ki ti prinaša:

- Učenje povezave na svojo izvorno naravo – razvoj tehnik, ki ti to povezavo omogočajo – preprosto, upočasni, občuti, predaj se in oživi ljubezen ter skrb zase

- Ohranjanje vitalne/življenjske energije – odpravljanje negativnih misli in blokad, ki nastanejo v pretočnosti našega telesa

- Krepitev srčno-možganske koherence – doseganje usklajene komunikacije med umom in srcem

- Trening intucije in uporabo le-te / kaj je prav zame, kako postavim meje in sprejmem pravilno odločitev

- Znanje za novodobno kreatorstvo / mojstrstvo nove energije – energije, ki prihaja iz polne odgovornosti zase in za svoje življenje – ugotovi kdo si in kaj je tvoje poslanstvo!

Ana te bo popeljala skozi tehnike, praktična orodja, ki bodo pomagala k bolj kakovostnemu bivanju in osvoboditvi starih bremen.

S tabo bo skozi celo leto, ob najbolj podpornih časovnih terminih, krepi »novo energijo« preko posebne energijske meditacije – povezava na srčno omrežje.

Ta povezava ti bo koristila za vzdrževanje notranjega ravnovesja. Vadil/a boš mišico, ki ti omogoča hitrejše odpravljanje negativnih stanj in spuščanje omejujočih prepričanj.

Naučil/a se boš komunikacije s svojo intuicijo, predvsem pa tudi pridobila tehnike za vzpostavljanje srčno-možganske koherence oz. za krepitev čustvene inteligence.

URNIK JANUAR: 

Zaprta skupina na FB profilu: SVETLOBNI VODNIK 2018

- Naravnani v živo : 5.1., 18.1. in 27.1. ob 6:00 

- Webinar: torek, 30.1. Ob 17:00 do 18:15 - Moj odnos do družinskih članov in občutek sprejetosti in spodbude, da sem, kar sem.

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan