Dopuščanje želenega - Vikend delavnica, 09.12. - 10.12.2017, Ranč Burger pri Mozirju

01.11.2017

Dopuščanje želenega

je preprost pristop k velikim spremembam na vseh področjih življenja.

Težko ga je razumeti zgolj umsko, ker ga je treba občutiti,

vendar so prijetne misli most do tega razumevanja.

 

Svet, v katerega se rodimo, nas (na)uči, da se je treba v življenju boriti, da bi dosegli in imeli stvari, ki si jih resnično želimo. Družba, v katero se rodimo, nas nauči to, kar verjame, da je za nas najboljše, ker jo je to naučila družba pred njo, le-to pa družba pred njo in tako nazaj … Toda v dopuščanju želenega ni boja. In sicer zato, ker je vse čista pozitivna energija, ki ji bodisi dovolimo teči bodisi zaviramo njen pretok. Boj za želeno je popačen pogled, zaradi katerega se ljudje lahko v nedogled vrtijo v krogu. Boriti se za želeno je tako kot bi rekli, da se mora reka boriti, da bi našla pot… ko pa preprosto teče in vedno najde pot.

Želeno dopuščamo takrat, ko delujemo v skladu s to energijo oziroma gremo s tokom te energije, katera v resnici smo. Ko kakorkoli omejujemo ali zaviramo (pre)tok te energije, nismo več v skladu z njo – in takrat se zdi, da težko uresničujemo želeno.

Kaj to pomeni v praksi?

Okrog teorije se pogosto nabere precej nejasnosti, zato z veseljem ponujam možnost za jasnost s treningi zavestnega ustvarjanja po Skypu in vsakič, ko obiščem Slovenijo. In tako bomo tudi letos imeli delavnico Dopuščanje želenega, tokrat na prelepi turistični kmetiji Škerlj v Tomaju na Krasu. Več o lokaciji na http://www.tk-skerlj.si

KDAJ? Sobota in nedelja, 09. december – 10. december 2017
KJE? Ranč Burger, Lačja vas 22, Nazarje pri Mozirju

Več o lokaciji na http://www.ranc-burger.com

Več o delavnici:

Če se za želeno ne borimo, to ne pomeni, da smo obupali. Gre za delovanje iz višjega zavedanja ali širšega pogleda; iz razumevanja, kako se obnaša energija. Ko smo se v družini prepirali otroci, nas je mama pogosto pomirila z nadvse preprosto modrostjo: »Pametnejši popusti.« Logiko teh modrih besed razume tisti, ki razume obnašanje energije. No, mi otroci smo le hoteli izpasti pametni, zato smo se pomirili, a ko se danes ozrem nazaj, je mama v pravem hipu uporabila lastno modrost.

Z modrostjo širšega, zavestnega pogleda se rodimo vsi, čeprav je ne uporabljamo v enaki meri. Nekateri jo uporabljajo bolj, nekateri manj, toda nikomur ni nikoli odvzeta; v življenju lahko le za nekaj časa stopi v ozadje, ko jo zakrije to, kar smo se naučili od rojstva dalje. Razkrivati se začne takrat, ko si začnemo dovoliti več čutiti… In na tem mestu – v prehodu od intelektualiziranja k zaznavanju sveta, ki upošteva čustva (k zaznavanju energij) – se pojavljajo številne nejasnosti.

Da bo ta prehod prijeten in lahkoten, kajti resnično je lahko lep, bo vikend delavnica sestavljena iz dveh delov. V prvem delu bomo nagovorili to, čemur pravimo razum, ter mu dali nekaj, kar mu bo pomagalo sodelovati s čutnim delom nas ali tistim delom nas, ki mu pravimo čustva in občutki. V drugem delu delavnice se bomo posvetili zaznavanju ali čutenju energij, ki pa je tisto, ki ozavesti notranje vedenje. Najboljši guru je v nas in ko se ta enkrat prebudi, se učimo od znotraj navzven. Za vsakega od udeležencev to pomeni, da bo dobil to, kar ta hip najbolj potrebuje. Izkušnja na delavnici pa je izkušnja čudovitega soustvarjanja, kjer vsakdo na svoj edinstven način prispeva k lastnemu in širšemu višjemu razumevanju.

Več informacij na www.ashvata.si 

Prijava za vikend delavnico na info@ashvata.si

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan