Dopuščanje želenega - vikend delavnica

04.03.2017

Dopuščanje želenega je preprost pristop k velikim spremembam na vseh področjih življenja. Težko ga je razumeti zgolj umsko, ker ga je treba občutiti, vendar so prijetne misli most do tega razumevanja.

Svet, v katerega se rodimo, nas (na)uči, da se je treba v življenju boriti, da bi dosegli in imeli stvari, ki si jih resnično želimo. Družba, v katero se rodimo, nas nauči to, kar verjame, da je za nas najboljše, ker jo je to naučila družba pred njo, le-to pa družba pred njo in tako nazaj …

Toda v dopuščanju želenega ni boja. In sicer zato, ker je vse čista pozitivna energija, ki ji bodisi dovolimo teči bodisi zaviramo njen pretok. Boj za želeno je popačen pogled, zaradi katerega se ljudje lahko v nedogled vrtijo v krogu. Boriti se za želeno je tako kot bi rekli, da se mora reka boriti, da bi našla pot… ko pa preprosto teče in vedno najde pot.

Želeno dopuščamo takrat, ko delujemo v skladu s to energijo, katera v resnici smo. Ko kakorkoli omejujemo tok te energije, nismo več v skladu z njo – in takrat se zdi, da težko uresničujemo želeno.

Kaj to pomeni v praksi?

Okrog teorije se pogosto nabere precej nejasnosti, zato z veseljem ponujam možnost za jasnost s treningi zavestnega ustvarjanja po Skypu in vsakič, ko obiščem Slovenijo. In tako bomo tudi letos imeli delavnico Dopuščanje želenega na prelepem ranču Burger pri Mozirju. Več o lokaciji na www.ranc-burger.com

KDAJ? Sobota in nedelja, 4.-5. marec 2017

KJE? Ranč Burger Veniše, Lačja vas 22, Nazarje pri Mozirju 

Več o delavnici:

Če se za želeno ne borimo, to ne pomeni, da smo obupali. Gre za delovanje iz višjega zavedanja ali širšega pogleda; iz razumevanja, kako se obnaša energija. Ko smo se v družini prepirali otroci, nas je mama pogosto pomirila z nadvse preprosto modrostjo: »Pametnejši popusti.« Logiko teh modrih besed razume tisti, ki razume obnašanje energije. No, mi otroci smo le hoteli izpasti pametni, zato smo se pomirili, a ko se danes ozrem nazaj, je mama v pravem hipu uporabila lastno modrost.

Z modrostjo širšega, zavestnega pogleda se rodimo vsi, čeprav je ne uporabljamo v enaki meri. Nekateri jo uporabljajo bolj, nekateri manj, toda nikomur ni nikoli odvzeta; v življenju lahko le za nekaj časa stopi v ozadje, ko jo zakrije to, kar smo se naučili od rojstva dalje. Razkrivati se začne takrat, ko si začnemo dovoliti več čutiti… In na tem mestu – v prehodu od intelektualiziranja k zaznavanju sveta, ki upošteva čustva (k zaznavanju energij) – se pojavljajo številne nejasnosti.

Da bo ta prehod prijeten in lahkoten, kajti resnično je lahko lep, bo vikend delavnica sestavljena iz dveh delov. V prvem delu bomo nagovorili to, čemur pravimo razum, ter mu dali nekaj, kar mu bo pomagalo sodelovati s tistim delom nas, ki mu pravimo čustva in občutki. V drugem delu delavnice se bomo posvetili zaznavanju ali čutenju energij, ki pa je tisto, ki ozavesti notranje vedenje. Najboljši guru je v nas in ko se ta enkrat prebudi, se učimo od znotraj navzven. Za vsakega od udeležencev to pomeni, da bo dobil to, kar ta hip najbolj potrebuje. Izkušnja na delavnici pa je izkušnja čudovitega soustvarjanja, kjer vsakdo na svoj edinstven način prispeva k lastnemu in širšemu višjemu razumevanju.

»Nataša, ne razumem vsega, kar želiš povedati, vendar se mi zdi, da čutim, kam meriš. Lahko vseeno zadostiš moji levi polovici možganov in poveš, kaj lahko pričakujem, da se bom naučil?« -Seveda.

Najlažje je uresničiti to, kar nas iskreno zanima in veseli, zato lahko pričakujete, da vas bo vikend delavnica Dopuščanje želenega popeljala v globok, pristen stik s tem, kar v resnici ste in si iskreno želite – kar avtomatično pomeni več veselja na vseh področjih življenja.

Z drugimi besedami, naučili se boste:

- zaznavati sebe kot energijo ali vibracijsko bitje,

- občutiti in prepoznati obnašanje energije,

- sodelovati z inteligenco vašega notranjega vodstva (raz-brati svoje občutke in čustva ter razumeti njihovo vodstvo/ stres nadomestiti z notranjim mirom),

- prepoznati učinek različnih vibracijskih frekvenc ali valovnih dolžin na razpoloženje in miselne procese,
na preprost in prijeten način priti v čiste pozitivne vibracije,

- dopuščati želeno.

PROGRAM:

1. del (sobota): udeleženci lahko po želji prispete v petek zvečer in se nastanite v sobah, lahko v soboto zjutraj. Začnemo z uvodom v delavnico ob 9.00 uri.

2. del (nedelja): delavnico bomo zaključili v nedeljo med 14.-15. uro.

GRADIVO

Skripta

S sabo prinesite udobna oblačila in obutev, zvezek in pisalo. Imejte pripravljen tudi točen znesek za nastanitev. Za ostalo bo poskrbljeno.

CENA?

Vikend delavnica: 150 eur (15 urna delavnica)

Nastanitev 1x polni penzion: 50 eur (vključuje turistično takso in nekatere hotelske zmogljivosti, kot so tenis ali savnanje, za druge, npr. jahanje je potrebno doplačilo) 

PRIJAVA

Prijavite se z emailom, ki ga pošljite na info@ashvata.si. V prijavi, prosim, navedite svoje ime in telefonsko številko. Prijave sprejemam do 25. februarja 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Po e-pošti boste prejeli potrditev prijave. V kolikor potrditve ne boste prejeli istega dne, pokličite 030 41 99 11. Prijava je uspešno zaključena s plačilom rezervacije v višini 150 eur za vikend delavnico.

Nastanitev za vas rezerviram jaz ob zaključku prijav, poravnate pa jo na delavnici, na recepciji hotela Burger. Več informacij po emailu info@ashvata.si ali telefonu.

 Več o dogodkih Nataše Martinčiič - Ašvate: TUKAJ

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan