Heal Your Life - Delavnice za odrasle in otroke

21.08.2017

Pri HYL, kar je okrajšava za Heal Your Life, se vse vrti okoli srca in čustva, ki ga z njim povezujemo. Gre za ljubezen. Pa ne samo romantično ljubezen, temveč predvsem za ljubezen do sebe, ljubezen do življenja, ljubezen do vsega živega in neživega na našem planetu, ljubezen do celotnega univerzuma, ljubezen, ki je ustvarila vse, kar je.

Zdravilna moč ljubezni je brezmejna in na delavnicah HYL lahko varno odpreš svoje srce, ozavestiš tista negativna prepričanja, ki te omejujejo in se naučiš tehnik, ki ti bodo negativna prepričanja pomagala spremeniti v tista, ki te bodo podpirala pri ustvarjanju lepšega in srečnejšega življenja. Življenja tukaj in zdaj.

Če se ti zdi, da ti v življenju manjka nekaj  bistvenega, da ni več ognja, da iskrice ugašajo ali  da se ti ponavljajo stvari vedno znova, si daj  priložnost in pridi na katero izmed  inspiracijskih  ali na transformacijske delavnice po metodi Louise L. Hay.

Na varen in preverjen način ti lahko pomagam  prepoznati in preseči omejitve, ki ti ne dovoljujejo  zaživeti radostno. Opremim te z orodji, s katerimi bo ustvarjanje lepšega  življenja  končno steklo in  z uporabo katerih bosta zrastla tudi tvoja  samopodoba in samozaupanje - naj tvoje srce ponovno  zasije. 

 

 

  

 Loiuse L. Hay

 Več kot prepoznavna avtorica knjig za  samopomoč.

 Motivacijska govornica.  Ustanoviteljica založbe  Hay House, Inc. Avtorica  knjige Življenje je tvoje,  ki je bila skoraj desetletje  najbolj prodajana knjiga  v Sloveniji.

 Njene knjige  so prevedene v več kot 25 jezikov.  Berejo jih  ljudje v več kot 33 državah sveta.

 Vendar je vse to samo del Louise L. Hay, ženske,  ki je prešla omejitve svoje težke življenske  izkušnje. Odpustila.

 Sprejela sebe točno takšno,  kot je in dovolila l  ljubezni, da se  naseli v njeno  srce in da kroji  njeno življenje. Pustila  življenju,  da jo vodi in mu  predvsem zaupala, da jo bo  vedno podpiralo.  

 Njeno filozofijo je za svojo  sprejelo milijone ljudi  širom sveta.

 

  

2 dnevna delavnica

Vem, da si želiš spremembe v svojem življenju. Vem, da imaš svoje skrite želje in vem tudi, da si jih ne dovoliš uresničiti. Vem, da z lahkoto našteješ najmanj 5 stvari, ki te motijo pri tebi in da komaj najdeš tisto, na katero si ponosna.

Vem vse to in še več, ker sem leta in leta sabotirala sebe in svoje želje in si šla na živce, ker zase nikoli nisem bila dovolj dobra. Ko je bilo dno že čisto blizu, mi je pot prekrižala Louis L. Hay s knjigo Življenje je tvoje in dvodnevno delavnico Ozdravi svoje življenje. Delavnici se reče transformacijska in resnično je spremenila mene, moj pogled na življenje in moje življenje. Zdaj z lahkoto naštejem najmanj 10 stvari na katere sem ponosna.

Bodi pogumna in pridi na dvodnevno delavnico. Cilj delavnice je popolnoma sprejeti sebe takšno kot si. Istočasno pa boš na varen in voden način boš prišla v stik s svojimi čustvi. Ugotovila boš, kje na poti do srečnejšega življenja se oviraš. Nežno boš prišla v stik s tistimi področji življenja, za katera čutiš, da potrebujejo dodatno vzpodbudo in naučila se boš vzpodbujati sebe. Iskreno se boš soočila s svojim notranjim kritikom in se naučila tehnik, kako ga odsloviti iz svojih misli. Ugotovila boš, katere misli ustvarjajo tvojo resničnost in se naučila, kako s spremembo misli spremeniti svoje življenje.

Na delavnici se ustvari izjemno vzpodbudno okolje in ves čas boš čutila podporo podobno mislečih ljudi.

Eno izmed načel filozofije Louise L. Hay je tudi to, da smo samo mi tisti, ki se lahko spremenimo, zato se boš na dvodnevni delavnici osredotočila na razumevanje in sprejemanje sebe.

Če se ne znajdeš dobro v skupinah, lahko samo zate organiziram individualno delavnico, ki traja en dan.

Več o delavnicah, ki jih izvaja Polona Strašek Borko: TUKAJ

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan