Pogovor o čustvih, odnosih in osebni rasti: Čutim, torej sem!, Izidor Gašperlin

17.01.2017

Četrtek, 26. januar 2017 v Mestni knjigarni Maribor, Ulica 10. oktobra 4 ob 18. uri. 


Zavedanje, pristnost in samostarševstvo so za avtorja knjige Čutim, torej sem! ključni koncepti osebne rasti. Stik s telesom ter učinkovito upravljanje s čustvi pa odločilni tehniki, s katerima razpolagamo. Meditacija, joga, veganstvo, tek, branje knjig ... Nič od tega ne bo prineslo korenitih sprememb samo po sebi. Gre za podporne dejavnosti. Pozitivnih sprememb se ne da doseči brez boljšega stika s sabo in upravljanja s čustvi. 


Dogodek bo vodila Zora A. Jurič. Z avtorjem knjige Čutim, torej sem! Izidorjem Gašperlinom bosta predstavila pomen čustev za naše odnose in osebno rast: Zakaj imamo težave s sabo in v odnosih. Kaj je upravljanje s čustvi, zakaj je tako pomembno za osebno rast. Kako izražanje čustev vpliva na druge. Zakaj so čustva še posebej pomembna v družinskih odnosih. 

Alenka Rebula je v komentarju h knjigi zapisala: “To je zelo poštena knjiga. Ne skriva težav na poti preobrazbe odnosov, a hkrati opogumlja, ponuja odkrito prijateljsko besedo in zanesljivo roko na rami. Napisal jo je moški, ki si upa čutiti in iti v spremembe, ki si upa biti odprt do ženske, do otrok in tudi do neobvladljivega v življenju. Všeč so mi duhovitost, osebni primeri ter ravno pravo razmerje med teorijo in pojasnjevanjem.

O AVTORJU

Izidor Gašperlin je partnerski in družinski terapevt, širši javnost najbolj znan po večletnih nasvetih v časopisu Nedelo in portalu Med.over.net. Dolgoletne terapevtske in življenjske izkušnje je združil v različnih predavanjih in delavnicah, s katerimi preprosto in zelo konkretno nagovarja splošno javnost ter vodstva in zaposlene v šolah, podjetjih in ustanovah.

  

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan