Knjižni dogodek 4 avtorjev s Samom Bohakom: SREČNO ŽIVLJENJE

03.03.2017

Vabljeni na Knjižni dogodek 4 avtorjev s Samom Bohakom na temo

SREČNO ŽIVLJENJE

Na dogodku se bodo skupaj predstavili štirje avtorji:

Nataša Martinčič s knjigo Zakaj se Buda smeje?

Aleksandra Kelc s knjigo Ne mislim, samo ljubim

Petra in Uroš Dobnikar s knjigo Šola Luči Pot do Resnice in se z moderatorjem Samom Bohakom pogovarjali na temo Srečno življenje.

Dogodek bo namenjen tudi podpisovanju knjig.

Če jih že imate, jih prinesite s seboj, kupili jih boste lahko tudi na dogodku. 

Nataša Martinčič
"Vesolje samodejno izpolnjuje naše želje, zato nam je usojeno to, kar si resnično želimo in nas veseli. Kdaj se želeno uresniči, je odvisno le od naše pripravljenosti slediti svojemu največjemu veselju. Z vsemi mislimi, besedami in dejanji, ki niso v skladu s tem, ustvarjamo prepreke na poti do želenega, pravi Nataša Martinčič - Ašvata, prevajalka knjig o zakonu privlačnosti, učiteljica angleščine in trenerka zavestnega ustvarjanja.

Nataša Martinčič je doslej v slovenščino prevedla in podnaslovila več kot 80 videov ter 5 knjig Esther in Jerryja Hicksa, dela Martina Brofmana, Rosalene Glickman, Marka Magnacce, Naomi Feinberg in Brené Brown. Tudi sama je avtorica knjige Zakaj se Buda smeje?, priročnika za več ljubezni in radosti v življenju. Živi v Montrealu v Kanadi, piše blog, poučuje in svetuje po Skypu, ko je na obisku v domovini, tudi na delavnicah."

Aleksandra Kelc
Sem učiteljica za osebni razvoj in certificirana svetovalka metode Phyllis Krystal. Avtorica knjige Ne mislim, samo ljubim, ki je lani izšla v Ameriki.

Od 2006 pomagam ljudem v njihovem osebnem razvoju in takrat, ko se znajdejo v nekem življenjskem izzivu. Prirejam delavnice, osebno svetovanje in spletno učenje, da se naučimo umiriti svoja čustva in misli, obvladati strah, postaviti drugim meje, poiskati notranjo varnost, odločnost in se povezati z intuicijo. Moj moto življenja je živeti zavestno, igrivo in ljubeče v vsakem trenutku življenja.

Petra in Uroš Dobnikar
"Nekaj starega mora umreti, da se lahko rodi nekaj novega" tako sta v svoji knjigi Šola Luči Pot do Resnice zapisala Petra in Uroš Dobnikar. Pianistka in kirurg travmatolog že dve desetletji kreirata svoje skupno življenje, ki ju je obdarilo z védenjem, ki ga želita deliti z vami. Zato sta v letu 2016 ustanovila Zavoda Šola Luči, ki je neprofitna in dobrodelna organizacija.

Prizadeva si za promocijo svobodnega življenja, zdravja, izobraževanja, humanitarne in dobrodelne dejavnosti v družbi. Zavod deluje kot center, kjer se s pomočjo delavnic, skupinskih meditacij, predavanj, koncertov, izobraževanja, pisanja in izdajanja knjig ljudem posreduje védenje, s katerim si bodo lahko izboljšali kakovost življenja. Z znanstvenim pristopom želi ovrednotiti učinek meditacije in dviga zavesti na človeka in njegovo življenje.

Avtorja si srčno želita, da se ljudje povežejo sami s sabo ter tako odkrijejo in aktivirajo vrelec moči in ljubezni v sebi, ki je vir izpolnjenega življenja. Dobri odnosi so temelj občutenja sreče in svobode. Odnos se vedno prične pri posamezniku, s samim seboj. Šele nato z družino in okoljem v katerem živi.

 

2. marec 2017, ob 18. uri, Studio Eviana, Špruha 19, 1236 Trzin. Dogodek je brezplačen.

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan