Predstavitve knjige: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode

13.04.2017

Knjiga Z namero do zavesti, srčnosti in svobode nosi vpogled v dnevnike izkušenj, ki so jih zapisali člani skupine Magičnost gibanja.

Vsak dnevnik izkušenj je osebno doživljanje posameznega avtorja, zato ga odlikujejo specifičen slog pisanja, dinamika in zaznavnost. Vendar pa kljub temu vsak zapis v sebi nosi enotnost neustavljive namere po širšem zavedanju življenja.

Knjiga opisuje pasti in izzive, s katerimi se srečuje vsakdo, ki ga namera vodi skozi življenjske preizkušnje z namenom, da skozi njih raste, se preoblikuje in doživlja celovitost svojega bivanja.

Knjiga ne zahteva linearnega branja, temveč dopušča, da se bralec z vsebino dnevniških zapisov poveže na svoj način, da prisluhne svojemu lastnemu bistvu, ki ga skozi življenjske izkušnje vodi do resnice in svobode.

 

O skupini Magičnost gibanja

Magičnost gibanja je skupina povezanih posameznikov z znanjem in zavestjo, da je treba preseči stanje obupa in nesmisla. Raziskujemo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

Smo iskalci znanja in neprestano iščemo orodja za razrešitev težav. Ta orodja so energijske gibalno-dihalne in meditacijske tehnike, ki jih učimo na individualnih in skupinskih delavnicah po vsej Sloveniji. S pomočjo teh tehnik lažje obvladujemo čustvene in mentalne energije in jih uporabljamo v dobro sebe in drugih.

Kdor nima težav z abstraktnim razmišljanjem in se zaveda, da je vse energija in da je od naše sposobnosti obvladovanja lastne energije oziroma od nas samih odvisno tudi naše življenje – do- brodošel med nami.

 

Predstavitve knjige Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE:

 

  • LJUBLJANA

Sreda, 19. aprill ob 19:30
Knjižnica Šiška, Trg komandanta Staneta 8, Ljubljana

 

.............................................................................................................................................................................................

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan