Predstavitev romana: Festival

01.02.2017

V sredo, 1. 2. 2017, ob 20.00 bo v Kavarni Drama v Ljubljani predstavitev knjižnega prvenca FESTIVAL, avtorja Mateja Mijatovića, glasbenika, skladatelja, pevca, radijskega delavca in vodje glasbene skupine Radio Mondo, ki je pred kratkim izšel pri založbi Lepa beseda.

Prireditev bo povezovala radijska moderatorka MONIKA TAVČAR, ki bo z gosti krmarila med prozo, poezijo in glasbo.

V vlogi glavnih pripovedovalcev bosta nastopila DOMEN VALIČ in LARA JANKOVIĆ, svoj del pa bo prispevala tudi odlična mlada bosanska igralka LUNA ZIMIĆ MIJOVIĆ.

Z glasbenimi vložki bodo večer popestrili še glasbeni gostje IZTOK NOVAK EASY, LARA JANKOVIĆ, RADIO MONDO, IVANA HOSNIĆ, in še kdo.


Založba Lepa Beseda in Založba Primus

 

Kaj pravita o knjigi Tone Partljič in Vesna Milek:

Matej ne vem, ali je to tvoj prvenec ali ne. Če je, potem res vse čestitke. Celo serijo usod, zanimivih in originalnih oseb si »štrikal« in potem »seštrikal« v zelo vznemirljiv prozni tekst. Tone Partljič
 
Dobili smo sočen, vznemirljiv žanrski roman, ki ga je napisal šansonjer, glasbenik, gledališčnik...
Moški, torej, ki zna zlesti pod kožo, ne samo svoji junakinji...
Knjiga je polna neverjetnih zapletov, erotike, ritualov zapeljevanja, nepredvidljivih zasukov, miselnih lupingov in na trenutke skoraj neverjetnih fantastičnih prigod, ki te držijo, da je ne odložiš do konca. Vesna Milek


Vaša vprašanja lahko pošljete na e-mail: radiomondo.radio@gmail.com ali mijatovic.matej@gmail.com ali pokličete na telefonsko številko 040 41 59 37. 

 

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan