Intenzivna delavnica v dveh delih: PRENEHAJ ŽIVETI V PRETEKLOSTI TER USTVARI NOVO PRIHODNOST

11.04.2017

.Človek velikokrat potrebuje najslabše ob sebi samo zato, da skozi to doseže najboljše, kar je v njem.
Problem nastane takrat, kadar bi radi sebe in vse okoli sebe spreminjali, hkrati pa hočemo vse obdržati tako, kot je.

Strah je tisti, ki se upira spremembi, ker mi ne zaupamo sami vase. Ljubezen pa izpušča, ker zaupa v proces.

Intenzivna delavnica je namenjena vsem, ki se želijo odstraniti od te neprestane negativne stimulacije okolja,
ki jih ves čas opominja na to, kdo so in kaj bi morali biti, da bi svetu in ljudem ugajali.

Vsem tistim, ki želijo preseči svoje stare ter omejujoče vzorce ter prepričanja, ki jih v življenju zaustavljajo do te mere, da ves čas živijo v preteklosti ter nimajo moči niti znanja, da bi spoznali, da si svoje življenje lahko ustvarijo popolnoma takšno, kot si želijo.

Na delavnici si bomo pobliže spoznali, kdo dejansko smo, kaj je tisto, kar nas določa ter kakšne potenciale kot človeška bitja na tem svetu imamo - ter se jih naučili v polnosti izraziti.

Ni dovolj, da vse to razumemo v teoriji, če pa vsega tega ne znamo prenesti v praktično življenje, da bi od tega lahko imeli koristi mi in ljudje okoli nas.

Čas je, da začnemo vsa ta spoznanja uporabljati v vsakdanjem življenju, da začnemo okušati resnico in da se zavemo moči, ki jo imamo znotraj sebe - čas je, da se zavemo, da nismo samo ničvredni in pasivni opazovalci, temveč smo aktivni soustvarjalci tega fenomena sveta.

In šele ko se zavemo te moči, ki je v nas, potem lahko izkusimo celovitost tega življenja in v njem končno začnemo uživati in se radostiti.

Skozi popolnoma razumljive koncepte in teoretične vidike, vas bom seznanil s tem, kako delujeta naša zavest in naša podzavest, kako delujejo naše misli ter naša čustva in kakšno moč imajo, kadar jih znamo pravilno združiti
ter usmeriti v kreacijo tistega, kar si želimo.

Skozi močne tehnike in vaje, ki jih bomo delali skupaj, pa vam bom pokazal, kako lahko začnete ustvarjati svoje življenje ter živeti svoje sanje.

Pokazal vam bom, da je sprememba, ki si jo želimo v svetu, v nas in da z dostopanjem do svojega resničnega jedra in bistva, lahko storimo marsikaj dobrega in popolnoma norega .. nekaj, kar nekateri danes morda imenujejo čudež.

Intenzivna delavnica je namenjena vsem tistim, ki imajo resnično željo, da sebe spoznajo še bolj in so pripravljeni na spremembe, ki bodo pozitivno vplivale na njihova življenja.

KDAJ: 13. in 14. maj 2017

KJE: Iskreni cvet, Slovenska cesta 28, Mengeš

Več o dogodku: TUKAJ

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan