Vadim Zeland: UPRAVLJALEC REALNOSTI - Nadaljevanje svetovne uspešnice Transurfing realnosti

10.03.2018

Kmalu v prednaročniški akciji s POPUSTOM in BREZPLAČNO POŠTNINO!

 

Realnost ima dve obliki: fizično, ki se je lahko dotaknemo, in metafizično, ki je zunaj zaznav, vendar ni zato nič manj objektivna. V nekem smislu je svet neskončno dualno zrcalo. Na eni strani je snovno vesolje, na drugi se razprostira nesnovno prostranstvo različic. Energija misli lahko pod določenimi pogoji materializira katerega od sektorjev prostranstva različic. Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.

V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja. Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobiš tisto, kar si izbereš.

Če človek vzame usodo v svoje roke, okoliščine takoj izgubijo svojo navidezno usodno neizbežnost. Vse je zelo preprosto.

Če želite biti Upravljalec svoje usode, je to v vaši moči.

Dualno zrcalo se bo vedno strinjalo z vašo izbiro. Vprašanje je le, ali vi znate ravnati z njim.

Ko magija prenikne v vaš vsakdan, postanete Upravljalec svoje resničnosti.

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan