Valentinovo popotovanje v srce <3

12.02.2018

IzBrana knjiga za DAN ZALJUBLJENIH - VALENTNOVO

MISLI SRCA 
Zakladnica notranje modrosti

"Srce je središče človekove moči.
Ustvarjamo zlahka in brez težav,
če prihajajo misli iz prostorov ljubečega srca.

Vzemite svojo moč zdaj."

Louise L. Hay


Vsakokrat, ko meditirate, vsakokrat, ko vizualizirate zdravljenje, vsakokrat, ko rečete kaj za zdravljenje celotnega planeta, se povezujete z ljudmi, ki počnejo enako. Povezujete se s podobno mislečimi ljudmi po vsem svetu.

Pomagam ustvarjati svet, v katerem je varno ljubiti

Moje sanje so, da pomagam ustvarjati svet, v katerem je varno, da ljubimo drug drugega – v katerem smo lahko ljubljeni in sprejeti takšni, kakršni smo. To smo si želeli vsi, ko smo bili otroci – da bi bili ljubljeni in sprejeti takšni, kot smo.

Ne takrat, ko bi bili večji, pametnejši, lepši, takšni kot naš bratranec, sestra ali sosed čez cesto. Nato odrastemo in si želimo isto – da bi bili prav tu in zdaj ljubljeni in sprejeti takšni, kakršni smo. Toda tega ne bomo prejeli od drugih ljudi, če si tega najprej ne bomo mogli dati sami.

Ko znamo imeti radi sebe, imamo lažje radi druge ljudi. Ko imamo radi sebe, ne prizadenemo ne sebe ne drugih ljudi. Pozabimo na predsodke in prepričanje, da nekateri ljudje niso dovolj dobri.

Ko se zavemo, kako neverjetno čudoviti smo vsi, imamo rešitev za svetovni mir – za svet, v katerem je varno, da imamo radi drug drugega.

Ena od nagrad za to, da se imate radi, je dobro počutje.

Moja ljubezen je brezmejna

Toliko ljubezni imamo na tem svetu in toliko ljubezni imamo v svojem srcu, a včasih to pozabimo. Včasih mislimo, da je ni dovolj ali da je je le malo. Zato kopičimo tisto, ki jo imamo, ali pa se jo bojimo dati drugim. Bojimo se jo izraziti.

Toda tisti, ki smo se pripravljeni učiti, spoznamo, da več ljubezni ko se pretaka iz nas, več je je v nas in več je prejemamo. Brezmejna je in brezčasna.

Ljubezen je resnično najmočnejša zdravilna sila. Brez ljubezni sploh ne bi mogli preživeti. Če dojenčki ne prejmejo ljubezni in naklonjenosti, oslabijo in umrejo. Večina nas misli, da lahko preživimo brez ljubezni, a ne moremo.

Ljubezen do samega sebe je moč, ki nas zdravi. Urite se v njej, kolikor se lahko. 

Vsaj trikrat na dan na široko razprite roke in recite: “Pripravljena sem sprejeti ljubezen. Varno je sprejeti ljubezen.”

Vredna sem ljubezni

Ljubezni si vam ni potrebno zaslužiti nič bolj, kot si morate zaslužiti pravico, da dihate. Pravico imate, da dihate, zato, ker ste. Pravico imate, da ste ljubljeni, zato, ker ste. To je vse, kar morate vedeti. Vredni ste svoje ljubezni.

Ne pustite, da bi vas negativna mnenja staršev ali družbe in splošni predsodki prepričali, da niste dovolj dobri.

Resničnost vašega bitja je, da ste ljubljeni. Sprejmite in zavedajte se tega. Ko vam to resnično uspe, boste videli, da vas imajo ljudje za ljubljeno osebo.

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan