Lucija Luči Mulej Mlakar: Predstavitev knjige in tiskovna konferenca: POGOVORI Z EROSOM

23.05.2018

Kolikokrat ste se jezili nad usodo, ker je odšel ali odšla? Mar je srečanje z Erosom res eno takšnih, ki nas za vedno spremeni? 

Kot pravi avtorica, Eros išče le najbolj pogumne, da jim šepeta večne skrivnosti.  Tiste, ki si upajo iskati pot tam, kjer ni še niti smeri. One, ki sledijo strasti in dovolijo, da jih prečisti, pogosto skozi bolečino in izgubo. Vse, ki ohranijo svoj jaz.

Obožuje tiste, ki ne iščejo varnostnih mrež, ampak le skočijo.

Kdaj ste nazadnje skočili Vi, brez preračunavanja?

Avtorica pravi, da je ljubezen zadnja skrivnost boga – njen cilj je, da nas presvetli, s čimer postanemo boljši ljudje. Rada ima takšne, ki izberejo srečo namesto zlata, in izkušnjo namesto varnosti.

Eros izbere prav vsakogar in vse, in nas, z mojstrskimi zapleti in grandioznimi prepletanji spomni, da smo cilj pravzaprav mi sami, ki se, skozi drugega, prepoznamo.

Izr. prof. dr. Lucija Luči Mulej Mlakar kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznim oblikam procesiranja človeških vsebin.

Razvila je metodologijo za proučevanje značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteligentnosti in inteligenc Budnjani 4 Q (racionalne, čustvene, duhovne in fizične inteligence).

K posamezniku pristopa celostno; z različnimi znanji in izkušnjami, ter predvsem s pristopi, kot so povezovanje duhovne in materialne realnosti, vidnega z nevidnim in večnega z minljivim.

Kot prva menedžment osebnosti uvaja kot poklicno kategorijo, ki povezuje pristope coachinga, psihoterapije, sociologije, antropologije…

V svojih knjigah Skrivnost – zakaj ne deluje pri vas, OnKraj RazKritja ter Heroji, raziskuje človekove svetove in duhovno dediščino s težnjo oblikovanja zdrave osebnosti in s tem družbe. 

KDAJ: Četrtek, 24. maj 2018 ob 18. uri
KJE: Knjigarna Konzorcij, Slovenska 29, Ljubljana  

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan