Maša in Mirela: Predstavitev knjige POTREBUJEM TVOJO LJUBEZEN - JE TO RES?

23.05.2018

Ali lahko zagotovo veste, da potrebujete ljubezen partnerja ali staršev? Verjamete, da bi vas šef moral spoštovati, da bi vas otroci morali ubogati in, da vas prijatelji ne bi smeli prizadeti? Kako se počutite, ko ste prepričani, da bi vas kdorkoli moral imeti rad, ali vas spoštovati? … A se to ne zgodi?

Ste že ugotovili, da te misli prav nič ne pripomorejo k temu, da bi k sebi privabili ljubezen in spoštovanje? Ste se že kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi preprosto nehali verjeti mislim, ki vam pripovedujejo, kdo vse bi vas moral imeti rad? Morda bi se nehali vmešavati v zadeve in misli drugih ter bi se osredotočili nase.

Morda bi opazili, da se ljubezen do bližnjih ne skriva v »on bi moral« ali »ona ne bi smela«, temveč v sprejemanju tega, kar je. Morda bi, bog ne daj, vzljubili nemogočega šefa ali mami podarili objem, ki vam ga sama ni zmogla dati. Morda bi se od srca nasmejali in se sprostili. Morda bi spoznali, da ste vi tisti, ki bi morali ljubiti in spoštovati? Morda bi odkrili sebe – ljubezen <3 .


Byron Katie ničesar ne svetuje ali zapoveduje, zgolj sprašuje. Njena metoda, pravi ji Delo, temelji na vprašanjih, ki jih postavljamo sami sebi in, če smo v odgovorih iskreni in resnično pogumni, prispemo do resnice. In ta nas osvobodi. A zgolj vedno, kot Katie hudomušno pravi. Pridružite se nam na večeru, kjer se bomo spraševali, smejali, pogumno odgovarjali in morda prispeli do …

Maša Jelušič bo odkrivala skrivnosti ljubezni, kot jo je v svoji knjigi opisala Katie Byron. V knjigi POTREBUJEM TVOJO LJUBEZEN - JE TO RES? boste podrobno preučili, kaj pri prizadevanju za ljubezen in spoštovanje sploh deluje in kaj ne. Pomagala vam bo odkriti pot, kako postati srečnejši v ljubezni in učinkovitejši v vseh odnosih, ne da bi vam bilo treba zavajati ali manipulirati.

Maša Jelušič, prevajalka in doktorica znanosti - varstvo okolja, v zadnjem času pa predvsem raziskovalka notranjega sveta in medčloveških odnosov. Administratorka Facebook strani Byron Katie Slovenia in Youtube kanala Katie Slovenia, kjer si lahko ogledate Delo Byron Katie s slovenskimi podnapisi.

KDAJ: Sreda, 23. maj 2018 ob 18. uri
KJE: Knjigarna Konzorcij, Slovenska 29, Ljubljana

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan