MEDNARODNI DAN ŽENA - 8. marec 2017

12.03.2017

Za vse plemenite ženske z ljubeznijo izBrano iz knjige

IZURITE SE V BOŽANSKO BOJEVNICO

Kot božanske bojevnice lahko planetu in ljudem prinesemo zdravljenje. Biti moramo pogumne, odprte, zaupljive in darežljive. Pomakniti se moramo onkraj starih zgodb o tem, kako biti damske ali negrozeče ali normalne, in streti okove svojih strahov, da bi lahko dodobra delile svoje darove.

Svet čaka z odprtimi rokami. Čas je, da se prenehamo izolirati. Čas je, da stopimo v ospredje in služimo vsem.
Bodite ženske, kakršne vam je usojeno biti. Ne ženske, kakršne mislite, da bi morale biti, ali pa ženske, kakršne si drugi želijo, da bi bile.

Poglejte se v ogledalo in recite 'živijo' božanski bojevnici, ki strmi nazaj v vas. Spoprijateljite se z njo. Podpirajte jo. Ljubite jo. In dovolite ji razpreti krila in se vzpeti v višave.

Ko svoje srce odprete same sebi, z vsemi čudaštvi vred, spreminjate svet. Ko odslovite ustrežljivost do drugih samo zato, ker mislite, da morate biti ustrežljive, ko se odpoveste temu, da bi se poskušale stisniti v metaforične čevlje, ki vam niso po meri, le da bi bile sprejete, tedaj pridete domov v udobje same sebe.

In ko sprejmete dragoceno božansko bojevnico, kakršna ste, seveda želite, da bi tudi drugi poznali resnico samih sebe. Vsak korak v vašem lastnem zdravljenju, naj bo še tako drobcen, vsak primer, ko objamete svojo ognjeno naravo ali svojo sladko umirjenost, vsak 'da', ki ga izgovorite z vsem telesom, in vsak jasen 'ne' odzvanjajo na vse strani, da zdravijo še druge okoli vas. 

Svet potrebuje vašo vrsto ljubeznivosti in ljubezni, vašo moč, vaše svéte obrede, vašo ustvarjalnost, vašo tiho navzočnost, vašo veličastno modrost, vašo očarljivo mirnost.

Naj ti zaželim srečo, božanska bojevnica: utelešena junakinja, ubijalka nezavedanja, ljubljenka sveta.

Stopaj naprej in vlivaj moč.

 

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan