Intuicija res deluje!

16.04.2017

"Malo je takšnih knjig kot je nova Oshova Intuicija. V njej je zelo jasno in preprosto predstavljena brezmejna moč intuicije in njeno delovanje, da sem za dlje časa ostala brez besed.

Vem, sliši se smešno, da ženska ostane brez besed, ampak res je bilo tako. Po prvem branju sem začutila močno olajšanje, da sem končno z intuicijo doživela globlji stik za dlje časa, jasno slišala njen "glas", začutila razliko med njeno govorico in saboterskim šepetanjem uma,po drugem branju pa me je preplavila neobičajna, močna hvaležnost, ko sem dojela, da bodo številni med nami s to knjigo dobili priložnost, da se povežejo s svojim notranjim vodnikom.

Zdaj knjigo berem že tretjič, si predstavljam, koliko nas je takšnih, ki se z intuicijo podajamo v nov način življenja in zato sem se odločila, da vam pišem in se zahvalim, ker ste knjigo izdali."...

Te vrstice nam je poslala hvaležna bralka in nas spravila v majčkeno neroden položaj. Ne najdemo namreč pravih besed, s katerimi bi opisali veselje, ko prejmemo tovrstno pošto. In ker ne najdemo besed in ne zmoremo opisati tega veselja, smo se odločili, da ga pokažemo. Tako, da odlomke iz pisma enostavno podelimo z vami.

Če boste pa v prihodnjih dneh obiskali "20. Slovenske dneve knjig v Mariboru - Ko te napiše knjiga 2017", prosimo, pocukajte nas za rokav, da vam v živo pokažemo še večje veselje, ker imamo zares najbolj čudovite bralce na svetu, za katere z veseljem ustvarjamo številne izBrane priložnosti, da si lahko na poti osebne rasti pomagajo tudi s knjigami.

Hvala vsem skupaj in vsakemu posebej!

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan