Kaj si boste govorili danes, jutri, pojutrišnjem?

19.02.2017

Obstaja en glas v vaši glavi, ki ga poslušate bolj kot vse drugo. To je vaš glas. Bodite pozorni na to, kar si govorite, ker se ves čas poslušate. Zato izBerite naše knjige, ki bodo postale VAŠE BLIŽNJICE⏯ do najboljših misli. 

Torek, četrtek, nedelja...Ni pomembno, katerega dne v tednu se rodi odločitev, da bomo zavestno spremljali svoje misli. Pravi čas za to je vsak trenutek. Morda ravno sedaj, ob prebiranju teh vrstic.

A veste tisto, ko nenadoma v ogledalu uzrete svoj obraz in ugotovite, da je izraz na obrazu posledica misli, ki vam rojijo po glavi? In vas kar malo "šokira", da so kotički ustnic povešeni navzdol, iz oči pa so izginile iskrice?

Potem se pa zaveste, da pri tem pravzaprav ni nič čudnega, saj ste ravnokar razmišljali o nečem, česar vas je strah, ali pa so vas lastne misli zapeljale in skozi utečene vzorce zavozlale do točke, ko se vam zdi, da ne obstaja rešitev za vašo težavo.

Hvala bogu, obstaja pa tudi "tisto", ko odložite knjigo ob kateri ste neskončno uživali in ki vas je (n)apolnila s prav posebno pozitivno energijo, pa se slučajno pogledate v ogledalo, tam pa vas čaka svež, radosten in vzhičen obraz osebe, ki se zaveda svoje globine in svoje brezmejnosti. :)))

Ste za to, da se odslej naravnate na tak način življenja in delovanja, da boste iz sebe vsak dan zajeli kar se da največ lepote, modrosti, veselja, sreče, empatije in ljubečega razumevanja sebe ter drugih?

Ste za to, da vsak dan slišite klic življenja, s katerim vam sporoča, da ste enkratni in neponovljivi ravno tako kot sonce, luna, zvezda, reka, drevo, pesem ptic, rumeno klasje, otroški smeh, dišeča roža, okusen zajtrk, objem sočloveka, hoja po žerjavici, ustvarjalni navdih, dežna kapljica, v kateri se zrcali zgodba daljnjega plemena?

Vsak trenutek je čisto pravi trenutek za odločitev, da boste zavestno spremljali svoje misli.

V vaši glavi, namreč obstaja en glas, ki ga poslušate bolj kot vse drugo. To je vaš glas. Dobra novica je, da bo vedno govoril to, kar bo slišal. Zato bodite pozorni na to, kar si govorite, ker se ves čas poslušate. Še boljša novica pa je, da se je glas z urjenjem sposoben naučiti, da bo govoril točno to, kar si vaše srce želi. Pogosteje ga boste v tem urili, več boste imeli srčnih misli. Veliko srčnih misli pa ustvarja veliko notranje lepote. In obratno!

Zato, da bo vašemu glasu lažje pri transformaciji iz glasu, ki ne misli najbolje v glas, ki suvereno govori najbolje; zato, da mu bo lepše in zabavneje ob re-kreiranju svojega čudovitega bistva in zato, da se bo hitreje izuril v srčnomislečega mojstra so vam v veliko in nepogrešljivo pomoč knjige.

V našem uredništvu se zavedamo njihove neprecenljive čarobnosti, zato se prizadevamo, da vas redno obveščamo o knjižnih novostih, o ugodnostih, ki krasijo prednaročila in vam redno priporočamo tiste knjige, ki jim je usojeno, da postanejo najbolj priljubljene med priljubljenimi. Srčno nas veseli, da so naše knjige lahko vaše bližnjice do najboljših, srčnih misli.

S prijavo v okno Bodite obveščeni/Bodite na tekočem (na osnovni strani) se boste pridružili številnim srčnomislečim prejemnikom naših e-novic. Že prihodnji teden vam bodo v pomoč, da boste na tekočem z dogajanji.

 

« Nazaj
Bodite obveščeni / Bodite na tekočem
Prijavite se na enovice in bodite obveščeni o vseh pomembnih novostih in dogodkih
e-novice
IzBrane e-novice
Prijavite se in si polepšajte dan